-

HÜDA PAR'DAN AKSARAYSPOR'A DESTEK ZİYARETİ

HÜDA PAR Aksaray İl Başkanı Özgür KALKAN, beraberindeki heyetle birlikte 68 Aksaray Belediyespor Başkanı Cem Çorakçı'yı ziyaret ederek geçtiğimiz günlerde Serik Belediyespor deplasmanında 68 Aksaray Belediyespor'un maruz kaldığı saldırıdan dolayı geçmiş olsun dileğinde bulundu.

HÜDA PAR'DAN AKSARAYSPOR'A DESTEK ZİYARETİ
21 Ocak 2020 - 15:48
Sporun barış ve kardeşliğe hizmet eden bir araç olması gerektiğine değinen Kalkan, 68 Aksaray Belediyespor oyuncularına ve taraftarlarına yönelik yapılan saldırıları kınadı. HÜDA PAR İl Başkanı Kalkan konuşmasında şu ifadelere yer verdi;

“Geçtiğimiz günlerde 68 Aksaray Belediyespor’umuz ve Serik Belediyespor arasında oynanan maçta yaşanan tatsız hadiseleri tasvip etmiyoruz. Futbolcularımıza ve taraftarlarımıza yönelik yapılan saldırıyı kınıyoruz. Spor, fair play ruhu içerisinde oynandığı sürece barış ve kardeşliğe hizmet eden bir araçtır, olması gereken de sporun buna aracılık etmesidir.

68 Aksaray Belediyespor'u aldıkları galibiyetten dolayı kutlayan Kalkan, "Lider Serik Belediyespor'u deplasmanda devirerek üçüncü sıraya yükselen ve liderle arasındaki puan farkını ikiye düşüren 68 Aksaray Belediyespor'umuzu da tebrik ediyoruz. Bu galibiyetten dolayı bizi gururlandırdıkları için futbolcularımıza ve yönetimimize teşekkür ediyoruz." şeklinde konuştu.

Son olarak Kalkan şu ifadeleri kullandı: "Şampiyonluğa emin adımlarla ilerleyen 68 Aksaray Belediyespor'umuza bu yolda başarılar diliyor, saldırıya uğrayan futbolcularımıza, taraftarlarımıza ve 68 Aksaray Belediyespor camiasına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.”

68 Aksaray Belediyespor Başkanı Cem Çorakçı, sporun birleştirici bir güç olduğunu söyleyerek, HÜDA PAR heyetinin ziyaretinden ve desteğinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum