-

AKSARAY BELEDİYESİ VE KETEM İŞ BİRLİĞİNDE 'ERKEN TEŞHİS HAYAT KURTARIR' SEMİNERİ DÜZENLENDİ

Aksaray Belediyesi ve KETEM iş birliğinde kadınların rahim ağzı kanseri ve meme kanserine karşı bilinçlendirmek için ‘Erken Teşhis Hayat Kurtarır’ semineri düzenlendi.

AKSARAY BELEDİYESİ VE KETEM İŞ BİRLİĞİNDE 'ERKEN TEŞHİS HAYAT KURTARIR' SEMİNERİ DÜZENLENDİ
03 Ocak 2023 - 14:34
Toplumsal farkındalık ve bilinçlendirme yapmak için yıl içerisinde birbirinden farklı konularda seminerler ve eğitim programları düzenleyen Aksaray Belediyesi, ‘Erken Teşhis Hayat Kurtarır’ semineri ile kapılarını kadınlara açtı. Nakkaş Kadın Aktivite Merkezinde düzenlenen seminere yoğun katılım sağlandı. Nakkaş Kadın Aktivite merkezinde saat 10.30 da başlayan seminerde uzmanlar kadınlara rahim ağzı kanseri ve meme kanserinin belirtilerini yapmaları gerekenleri ve tedavi yöntemlerini anlattılar.

İlki Nakkaş Kadın Aktivite merkezinde yapılan seminer; 04.01.2023 tarihinde Merkez Akmek hizmet binasında, 05.01.2023 tarihinde Selime Sultan Kadın Aktivite merkezinde ve 06.01.2023 tarihinde Necmiye hatun Kadın Aktivite Merkezinde düzenlenecek.

Aksaray Belediyesine bağlı Akmek ve Kadın Aktivite Merkezleri ev sahipliğinde gerçekleştirilen seminerlere tüm kadınlar davet ediliyor. Seminere katılan kadınlar programın son derece faydalı ve verimli geçtiğini belirterek emeği geçenlere teşekkür ediyor.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum