-

MİLLETVEKİLİ KAŞLI VE MHP HEYETİ REKTÖR ŞAHİN'İ ZİYARET ETTİ

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, Aksaray için imkânlar dâhilindeki en iyi çalışmaları yapmaya gayret gösterdiklerinisöyledi.

MİLLETVEKİLİ KAŞLI VE MHP HEYETİ REKTÖR ŞAHİN'İ ZİYARET ETTİ
07 Temmuz 2019 - 11:54
MHP Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı, MHP İl Teşkilat yöneticileri ile birlikte Rektör Şahin’i ziyaret etti ve yeni dönem görevinde başarılar diledi. ASÜ’deki son gelişmelerden bahseden ve düzenledikleri mezuniyet törenlerinin ardından 2018-2019 döneminin tamamlandığını belirten Rektör Şahin, “Biz öğrencilerimizin hem akademik anlamda başarılı, hem milli ve manevi değerlerine bağlı, hem de kültür, sanat ve sporla ilgili bireyler olmalarını arzu ediyoruz. Akli, fiziki ve ruhi bakımdan yetkin bireyler, ülkemizin yarınları açısından son derece kıymetlidir” dedi. Şahin, MHP Milletvekili Kaşlı ve beraberindeki heyete, ziyaretleri münasebetiyle teşekkür etti.

Şahin’e, ikinci dönem görevinde başarılar dileyen Milletvekili Kaşlı da, ASÜ’nün bugün bulunduğu yerden daha iyi noktalara gelmesi adına, yapılması gerekenlere katkı sunmaya hazır olduklarını vurguladı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum