-

ÖĞRENCİLERİN BABALARI ASÜ KAMPÜSÜNÜ GEZDİ

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, öğrencilerin en iyi eğitimi alması adına kampüste pek çok çalışmayı hayata geçirdiklerini ve eğitim-öğretim adına tüm gelişmeleri yakından takip ederek, daha iyisini yapma gayretinde olduklarını söyledi.

ÖĞRENCİLERİN BABALARI ASÜ KAMPÜSÜNÜ GEZDİ
16 Nisan 2019 - 11:38
ASÜ’de, farklı fakültelerde eğitim-öğretim gören öğrencilerin babaları kampüsü gezdi. Çocuklarının sınıflarını, eğitim ortamlarını, sosyal yaşamlarını bizzat müşahede eden velilere Üniversitenin son durumu hakkında bilgiler veren Rektör Prof. Şahin, genç yaşına rağmen ASÜ’nün hem akademik alanda, hem de fiziki anlamda ciddi bir şekilde büyüdüğünü belirtti. Amaçlarının öğrencileri sadece akademik olarak yetiştirmek değil, milli ve manevi değerlerine bağlı, toplumu tanıyan, geleceği yorumlayabilen ve teknolojik gelişmelere hâkim bireyler olmalarını sağlamak olduğunu kaydeden Şahin, “Kıymetli velilerimizle belirli aralıklarla bir araya geliyoruz. Bizlere emanet ettikleri çocuklarının durumlarını ve hangi ortamlarda eğitim-öğretim gördüklerini bizzat kendilerinin de görmeleri için bu buluşmaları düzenliyoruz. Hem hasbihal ediyoruz, hem de kampüsteki gelişmelere dair heyecanımızı paylaşmış oluyoruz” dedi.

Makamda gerçekleşen ziyaretin ardından öğrencilerin babaları, kampüsü gezdi, yapılan çalışmaları yerinde inceledi ve merak ettikleri sorulara dair ASÜ yönetiminden cevaplar aldı. Kısa süre önce öğrenci anneleri için de benzeri bir program gerçekleştirilmişti.  

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum