-

AKSARAY DA KARDEŞ İLLER JUDO TURNUVASI

32. Uluslararası Aksaray Ihlara Kültür Turizm ve Sanat Festivali kapsamında kardeş iller Judo Turnuvası gerçekleşti. Aksaray, Kırıkkale, Kırşehir, Niğde, Nevşehir ve Yozgat illeri katıldığı turnuvada 200 öğrenci, minikler ve yıldızlar kategorisinde mücadele verdi.

AKSARAY DA KARDEŞ İLLER JUDO TURNUVASI
22 Eylül 2014 - 15:08
32. Uluslararası Aksaray Ihlara Kültür Turizm ve Sanat Festivali kapsamında, Judo İl temsilciliğinin girişimleriyle Atatürk Kapalı Spor salonunda kardeş iller judo turnuvası gerçekleşti.  Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü Judo İl Temsilciliğinin yönettiği turnuvaya Aksaray Belediyespordan 50 sporcu katıldı.Minikler ve yıldızlar kategorisinde yapılan turnuvada Aksaray başta olmak üzere Kırıkkale, Kırşehir, Niğde, Nevşehir ve Yozgat illerinden yoğun katılım oldu.

Nefes kesen mücadelede juri’nin puanlarıyla şampiyonluğu elde eden ve dereceye giren sporcular belirlendi. Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Atatürk kapalı spor salonunda sporcuların mücadelesini izledi. Turnuvada şampiyon olan sporculara madalya ve kupalarını teslim eden Başkan Haluk Şahin Yazgı, “Biliyorsunuz ki festivalimiz kapsamında birçok etkinliğimiz var bunlardan bir tanesi de judo ile ilgili , kardeş illerimiz ile yapmış olduğumuz bu faaliyetimizdi. Dereceye girenlere başarılar diliyorum, dereceye giremeyenler için de önlerinde birçok turnuva olacak. İnşallah orada başarılı olurlar. Başka illerden gelen turnuvaya katılan misafirlerimize teşekkür ediyorum, tekrar hoş geldiniz ” diyerek öğrencileri başarısından dolayı kutladı.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum