-

ENGELLİ DOSTU AKSARAY BELEDİYESİ'NDEN ENGELLİ ÇOCUKLARA ÖZEL SİNEMA JESTİ!

Başkan Yardımcısı Güven Kemerkaya “Şehrimizi Engelli Dostu Şehir Yapmanın Gayretindeyiz”..

ENGELLİ DOSTU AKSARAY BELEDİYESİ'NDEN ENGELLİ ÇOCUKLARA ÖZEL SİNEMA JESTİ!
03 Aralık 2014 - 15:11
Engelli Dostu Aksaray Belediyesi 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla, yüzlerce engelli çocuğa ücretsiz sinema hizmeti sundu.

Adese’deki Klas Sinemaları’nda engelli çocuklara yönelik düzenlenen sinema gösterimine Aksaray Belediye Başkan Yardımcısı Güven Kemerkaya, Aksaray Milli Eğitim Şube Müdürü Yasin Şimşek, Aksaray Özel Eğitim İlkokulu-Ortaokulu Mesleki Eğitim Merkezi öğretmenleri, öğrencileri ve çok sayıda öğrenci velisi katıldı.

Başkan Yardımcısı Kemerkaya, günün anlam ve önemine ilişkin yaptığı kısa konuşmasında Aksaray Belediyesi’nin Engelli Dostu bir belediye olduğunu ifade ederek şunları söyledi:

“Engelli dostu bir belediye olarak biz bugün özel çocuklarımızla birlikte film seyretmeyi arzu ettik. Burada sizlerle olmaktan çok mutluyuz. İnşallah şehrimizi de engelli dostu bir şehir haline getirmenin gayretindeyiz.”

Milli Eğitim Şube Müdürü Yasin Şimşek de Aksaray Belediyesi’ne teşekkür ederek şunları söyledi: “3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle engelli dostu belediye anlayışıyla Milli Eğitim Müdürlüğü’müzdeki özel öğrencilerimiz için bu anlamlı etkinliği düzenleyen ve destekleyen Belediye Başkanlığımıza ve Başkan Yardımcımız Güven Kemerkaya Bey’in şahsında Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Bu duyarlılığın toplumun tüm kesiminde aynı şekilde karşılık bulması temennisiyle verdikleri destekler için Başkanımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz.” Dedi.

Okul Müdürü Adnan Aydın ise, özel çocuklara sinema hizmeti verilmesinden dolayı Aksaray Belediye Başkan Yardımcısı Güven Kemerkaya’ya teşekkür ederek birer buket çiçek verdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum