AK PARTİ ADAY ADAYI SAFFET ÇALIŞKAN ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR
Ak Parti Aksaray Milletvekili Aday Adayı Saffet Çalışkan Seçim Çalışmaları Kapsamında Bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi.
Yayınlanma :
10.09.2015 23:31


Ak Parti Aksaray Milletvekili Aday adayı Saffet Çalışkan, ATSO Başkanı Ahmet Koçaşı ziyaret etti.
Ziyarette Koçaş “Sizin gibi tecrübe sahibi, iş adamlarının hep yanında durmuş birisinin aday olması bizim açımızdan son derece sevindiricidir”dedi.
Çalışkan ise “son günlerde yaşanan terör olayları karşısında sağduyulu hareket etmeliyiz. Mesele Türk- Kürt kavgası değildir. Türkiye’nin büyümesinin önüne geçmek isteyenlerin, PKK terör örgütünü devreye sokarak yaptığı eylemlerdir.Bu oyuna gelinmemesi gerekiyor. Zaman bir olma, diri olma iri olma zamanıdır”dedi.
Ak Parti Milletvekili Aday Adayı Saffet ÇALIŞKAN’dan Esnaf Ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanı Ceylan’a ziyaret
Ak Parti Aksaray Milletvekili Aday adayı Saffet Çalışkan, Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanı Doğan Ceylan’ı ziyaret etti.
Ceylan “Esnafımızın ekonomik güçlüğe düşmemesi için güçlü bir hükümete ihtiyacı vardır.Sosyal ve ekonomik gerçekler bunu gösteriyor.
Sizin gibi esnafın yanında duran, insanların elinden tutan, sadece masasında oturmayan kişilerin aday olmasını olumlu karşılıyorum”dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ceylan, Ak Parti Aday adayı Çalışkan’a teşekkür etti.
Ak Parti Milletvekili Aday Adayı Saffet ÇALIŞKAN’dan Cemiyet Başkan’ı Acar’a ziyaret
Ak Parti Aksaray Milletvekili Aday adayı Saffet Çalışkan, Aksaray Gazeteciler Cemiyeti Başkanlarından Celil ACAR’ı ziyaret etti.
Ziyarette toplumsal öfkenin mutlaka kontrol altında tutulması gerektiği, anayasal sınırlar içerisinde hareket ederek, devletin gücüne gölge düşürecek davranışlardan kaçınılması gereğine vurgu yapıldı.
Bu geçiş döneminde basınımızın da duyarlı hareket etmesi, basına bu konuda çok iş düşmekle beraber basın özgürlüğünün anayasal çerçevenin dışına taşmamasına vurgu yapıldı.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Acar başarı diledi.
Ak Parti Milletvekili Aday Adayı Saffet ÇALIŞKAN’dan Ziraat Odası Başkanı KOÇAK’a ziyaret
Ak Parti Aksaray Milletvekili Aday adayı Saffet Çalışkan, Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak’ı ziyaret etti.
Toplumsal olayların değerlendirildiği ziyarette sorunun Türk- Kürt meselesi olmadığı, Çanakkalede omuz omuza savaşmış aynı kaderi paylaşmış insanlar arasında bir sorun olmadığı, sorunun PKK ve onu maşa olarak kullananların olduğunun fehm edilmesi gerektiğinin altı çizildi.
Ayrıca Tarımsal ve ziraatsal konular ele alındı.
Ak Parti Milletvekili Aday Adayı Saffet ÇALIŞKAN’dan Aksüt Birliği Başkanı Zengine ziyaret
Ak Parti Aksaray Milletvekili Aday adayı Saffet Çalışkan, Aksüt Birliği Başkanı Esat Zengin’i ziyaret etti.
Ziyarette son günlerde yaşanan terör olaylarına değinilirken “toplumsal tepkinin Anayasal sınırlar içerisinde yapılması” gereğinin altı çizildi.
Ve bunun Kürt- Türk kavgasına dönüştürülmemesi gerektiği ifade edildi.
Zengin “Topluma yön verecek, toplumun derdiyle dertlenecek sizin gibi basiret sahibi kişilere ihtiyaç vardır. Adaylığınızı tebrik ediyorum.”dedi.
Ak Parti Milletvekili Aday Adayı Saffet ÇALIŞKAN’dan Türk Metal Sendikası Şube Başkanı Muhterem Taşdemir’e ziyaret
Ak Parti Aksaray Milletvekili Aday adayı Saffet Çalışkan, Türk Metal sendikası Şube Başkanı Muhterem Taşdemir’i ziyaret etti.
Ziyarette toplumsal öfkenin mutlaka kontrol altında tutulması gerektiği, Kürt kardeşlerimizi incitecek davranışlardan uzak durulması, PKK’ya koz verilmemesi vurgusu yapıldı.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Taşdemir Çalışkan’a teşekkür etti.
Ak Parti Milletvekili Aday Adayı Saffet ÇALIŞKAN’dan Veterinerler Odası Başkanı Yıldız’a ziyaret
Ak Parti Aksaray Milletvekili Aday adayı Saffet Çalışkan, Veterinerler Odası Başkanı Önder YILDIZ’ı ziyaret etti.
Ziyarette “Zaman birlik ve bütünlük zamanıdır.Türkiyenin her alanda gerçekleştirdiği ilerlemeden, halkın yükselen refahı bazı şer odaklarını rahatsız ettiğine” vurgu yapıldı.
Türkiyenin güçlü bir hükümetle Tarım, Hayvancılık ve diğer alanlarda göstereceği ilerlemelerin süreceği üzerinde duruldu.
Ziyaretin sonunda memnuniyetini dile getiren Yıldız, Ak Parti Aday adayı Çalışkan’ a başarı diledi.
Ak Parti Milletvekili Aday Adayı Saffet ÇALIŞKAN’dan Südemen’e ziyaret
Ak Parti Aksaray Milletvekili Aday adayı Saffet Çalışkan, Yeni Aksaray Gazetesi sahibi ve aynı zamanda Aksaray Gazeteci Cemiyet Başkanlarından Ali Südemen’i ziyaret etti.
Südemen burada toplumun siyesetten beklentisini dile getirdi.
Toplumsal siyasetten bahsedilen ziyarette Südemen “Milletvekilliği yolunda sizin gibi tecrübe sahibi topluma yön verecek adayların olmasından memnuniyet duyarım”dedi.
Ak Parti Milletvekili Aday Adayı Saffet ÇALIŞKAN’dan Posta Gazetesi sahibi Bölükbaş’a ziyaret
Ak Parti Aksaray Milletvekili Aday adayı Saffet Çalışkan, Aksaray Posta Gazetesi Sahibi Bilal Bölükbaşı ziyaret etti.
Ziyarette terör olayları karşısında basının devletten ve toplumdan yana olması gereğine, bu alanda basının çok önemli bir unsur olduğuna vurgu yapıldı.
Toplumsal huzur ve refahı sağlamakta her kesimin üzerine düşeni yapması halinde millet olarak daha huzurlu ve refah içinde yaşanabileceğinin altı çizildi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Bölükbaş başarı diledi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: