-

AK PARTİ İL BAŞKANI ALTINSOY, "3 KASIM MİLLETİN ZAFER GÜNÜDÜR"

AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, “3 Kasım 2002’de AK Parti’nin iktidara geldiğini belirterek “AK Parti teşkilatları olarak 18 yıldır aziz milletimize hizmet etmenin haklı gururunu yaşıyoruz” dedi.

AK PARTİ İL BAŞKANI ALTINSOY, "3 KASIM MİLLETİN ZAFER GÜNÜDÜR"
03 Kasım 2020 - 10:37
AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, “3 Kasım 2002’de AK Parti’nin iktidara geldiğini belirterek “AK Parti teşkilatları olarak 18 yıldır aziz milletimize hizmet etmenin haklı gururunu yaşıyoruz” dedi.

AK Parti’nin 18 yıldır, millete efendi olan değil, hizmetkarı olan bir parti olduğunu vurgulayan İl Başkanı Altınsoy; “3 Kasım 2002 Türkiye için, bütün milletimiz için, mazlumlar için yeni bir dönemin başlangıcı, bir dönüm noktası olmuştur. Özünü milletten alan partimiz, iktidara geldiği günden bu yana ‘insana odaklı bir Türkiye’ hedeflemiş ve misyon edinmiştir. Durmak bilmeyen azmimiz ve gönülleri fethetmek sevdasıyla çıktığımız bu yolculukta, AK Parti olarak üzerimize ne düşüyorsa yapmayı gaye edindik. Bu davanın yükünü çeken, cefakar ve fedakar milletimiz ile 18 yıldır başarıdan başarıya koştuk” diye konuştu.

Başkan Altınsoy, “İktidar oluşundan bugüne milletin desteğini arkasına alarak karanlıkları aydınlığa çeviren ve aydınlık geleceğin teminatı olan partimiz; ‘Aşk ile çalışan yorulmaz’ diyen liderimizin izinde 18 yılı, milletimiz ile birlikte geride bırakmıştır. AK Partimiz iktidara gelişinden bu yana ülke adına birçok kazanım sağlayan ve bugün ‘Güçlü Türkiye’ yolunda emin adımlarla yürüyen partidir. Ulusal ve uluslararası alanda yürüttüğü faaliyetler ile güçlü kazanımların merkezi haline gelmiş ve bu yolda durmak bilmeden çalışarak Türkiye’yi hak ettiği konuma ulaştırmıştır. AK Parti bu ülkede her bir vatandaşımızın içinde kendi hayallerini, hedeflerini bulduğu, kendine yer bulabildiği, kendini evinde hissettiği dev bir çatıdır. Sadece kendimiz, davamız için değil, tüm İslam coğrafyası için mücadele etmemiz, gece gündüz çalışmamız gerekiyor. Ufuk çizgimiz olan 2023, 2053 ve 2071’ ulaşmak için hiç durmadan yolumuza devam etmek boyumuzun borcu. Şüphesiz bu hizmetlerinin tümünün baş mimarı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dır”

 “Hiçbir güç, hiçbir hain, inandığımız bu yoldan bizi çeviremedi” diyen Başkan Altınsoy, “Güçlü ve büyük Türkiye hayalinden kimse bizi geri döndüremeyecek. AK Parti, 18 yıl boyunca milletimizin emanetini yere düşürmedi, Allah’ın izniyle ve milletimizin desteğiyle bundan sonra da bu çalışma azmi ve başarılarıyla nice 18 yılları hep birlikte kutlamayı diliyorum. Bugüne kadar ilk günkü aşk ve heyecanla faaliyet gösterdik, bundan sonra da aynı ruh, aynı heyecanla, aynı coşkuyla milletimizin çizdiği rotada yolumuza devam edeceğiz. İktidara gelişimizin 18. yıldönümünde daha nice eserler üretmek, daha nice mutluluklara vesile olmak dileğiyle aziz milletimize teşekkürü bir borç biliriz. Kurucu liderimiz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere partimizin tüm mensuplarına bu birliğe ve beraberliğe destek olan, gönül veren herkese şükranlarımı sunuyor, Partimizin iktidarının 18. yıl dönümünü kutluyor, saygılarımı sunuyorum” diye konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum