-

AKSARAY BELEDİYESİ ŞEHİR GİRİŞLERİNDE ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

Aksaray Belediyesi şehrin estetik bir görünüm kazanması için şehrin giriş çıkışlarında temizlik ve çimlendirme çalışması başlattı.

AKSARAY BELEDİYESİ ŞEHİR GİRİŞLERİNDE ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR
25 Eylül 2019 - 13:52
Aksaray Belediyesi ekipleri, Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer’in talimatıyla kentin giriş ve çıkışlarında bulunan yol üzerindeki refüjlerde temizlik ve yeşillendirme çalışmaları başlattı. Adana kavşağından Aksaray üniversitesi güzergahında yaklaşık 5 km’lik yolda çalışma yapıldı. Gün boyu yapılan çalışmalarla Adana yolu estetik bir görünüm kazandı.

Çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Evren Dinçer şehir girişleri şehrin vitrinleri gibidir. Göreve geldiğimiz günden bugüne şehrimize estetik bir görünüm kazandırmak için çalışmalar yapıyoruz. Şehrimiz coğrafi olarak bütün bölgeleri birbirine bağlayan kavşak noktasında bulunuyor. Bu sebeple şehirler arası seyahat eden yolcular şehrimizin bu giriş çıkış noktalarını kullanıyorlar. Bizlerde Belediye olarak şehrimizin giriş çıkışlarına estetik bir görünüm kazandırmak için böyle bir çalışma başlattık. Dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum