BAŞKAN DİNÇER; “ÖĞRENCİLERİMİZ DERSLERİNE ODAKLANSIN, BİZ YANLARINDAYIZ”
Aksaray Belediyesi, üniversite öğrencilerine yönelik sosyal destek çalışmalarını yıl boyunca aralıksız sürdürüyor. Üniversite kampüsü içerisinde hizmet veren Çorba Evi, özellikle kış aylarında öğrencilerin sıcak bir ortamda güne başlamasına katkı sağlıyor.
Ders yoğunluğu ve sınav temposunun arttığı dönemlerde öğrencilerin daha fazla faydalandığı Çorba Evi, yalnızca belirli zamanlara özel bir uygulama olmaktan ziyade, Aksaray Belediyesi’nin gençlere yönelik sürekli hizmet anlayışının bir parçası olarak faaliyet gösteriyor. Kampüs içerisindeki bu hizmet noktası sayesinde öğrenciler, sabah saatlerinde sıcak çorbaya kolaylıkla ulaşabiliyor.
Konuya ilişkin değerlendirmelerde bulunan Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Aksaray’ın üniversite öğrencileri için sadece bir eğitim şehri değil, aynı zamanda bir ev sahipliği anlayışı sunduğunu vurguladı. Başkan Dinçer açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
“Üniversite öğrencilerimiz, ailelerinden uzakta Aksaray’ı kendi şehirleri olarak benimseyen gençlerimizdir. Biz de Aksaray Belediyesi olarak onları misafir değil, bu şehrin bir parçası olarak görüyoruz. Özellikle kış şartlarında, soğuk havalarda öğrencilerimizin sabahlarını sıcak bir çorbayla karşılaması bizim için son derece kıymetli. Kampüs içerisindeki Çorba Evimizle yıl boyunca gençlerimizin yanındayız.”
Başkan Dinçer, öğrencilerin eğitim hayatlarını daha huzurlu ve güvenli bir ortamda sürdürebilmeleri adına sosyal belediyecilik anlayışıyla çalışmaların devam edeceğini belirterek, gençlere yönelik destek projelerinin artarak süreceğini ifade etti.
Yorumlar
Kalan Karakter: