-

AKSARAY KILIÇARSLAN U-16 ŞAMPİYON

Futbol altyapı U-16 ligini namağlup olarak tamamlayan Kılıçarslan Spor Aksaray 1.si oldu.

AKSARAY KILIÇARSLAN U-16 ŞAMPİYON
22 Mayıs 2019 - 08:05
Futbolda yıllardır önemli başarılara imza atan Kılıçarslan Spor, Eğitim Spor, Belediye Spor ve Karadeniz Spor’u geride bıraktı. Oynadı futbol ile göz dolduran ve son yılların altyapıdan yetişen en iyi jenerasyonu olan Kılıçaslan U-16 takımı, ilk maçta 2-0 yendiği Belediye Spor’u final maçında 8-0 ile geçerek şampiyonluğa koştu. İlimizi Türkiye Şampiyonasında temsil edecek kulübümüzün hedefi Türkiye derecesi yapmak. 

Kılıçarslan Spor Kulübü genel koordinatörü Kadir AYDIN " Planladığımız doğrultuda futbolun doğrularını yaparak yolumuza devam ediyoruz. Futbolun temelini atarak U-11,U-12,U-13,U-14,U15,U16, U17 ve U19 yaş gruplarında yüzlerce lisanslı sporcuya ulaştık. BAL ligini hedefleyen amatör takımımız iki yıldır final oynamaktadır. Kılıçarslan Spor futbol okulu, futbol kampları, altyapı takımları ve A takımı ile vizyon oluşturmaya devam ediyor. Yüzlerce çocuk ve gencimize spor aracılığı ile hizmet eden Kılıçarslan Spor, futbolun parlayan yıldızı olarak ilimizi temsil edecektir” dedi.

Kulüp başkanı Avni ARI, Eğitimci, alanında uzman ve ilimize önemli başarılar kazandırmış antrenörlerimize, geleceğimizin teminatı çocuklarımıza destek olarak sağlıklı bir nesil yetişmesine katkı sağlamak istiyoruz. Sportif başarılarda emeği geçen sporcu ve antrenörlerimizi kutluyor, bizlere her aşamada destek olan yönetici ve velilerimize teşekkür ediyorum" dedi. Emeği geçen yönetici, antrenör, veli ve sporcularımızı tebrik ediyor, grup maçlarında başarılar diliyoruz.

HABER FOTOĞRAF: ERSİN ARSLAN.

YORUMLAR

  • 0 Yorum