-

AKSARAY TANITIM GÜNLERİ STANDINA BÜYÜK İLGİ!

8 ve 9 Mart tarihlerinde dünyanın dört bir yanındaki Aksaraylıların bir araya geldiği Dünya Aksaraylılar Günü dolayısıyla bu yıl ilk kez Aksaray Valiliği öncülüğünde bir etkinlik düzenlendi. Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu'nun da katılımıyla, kent halkının yoğun ilgi gösterdiği Aksaray Tanıtım Günleri stantları renkli görüntülere sahne oldu.

AKSARAY TANITIM GÜNLERİ STANDINA BÜYÜK İLGİ!
07 Mart 2024 - 13:49

Vali Kumbuzoğlu Öncülüğünde Coşkulu Aksaray Tanıtım Günleri etkinliği gerçekleşti



 Yöresel Lezzetler ve Malaklı Köpekler Büyük İlgi Gördü!


8 ve 9 Mart tarihlerinde dünyanın dört bir yanındaki Aksaraylıların bir araya geldiği Dünya Aksaraylılar Günü dolayısıyla bu yıl ilk kez Aksaray Valiliği öncülüğünde bir etkinlik düzenlendi. Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu'nun da katılımıyla, kent halkının yoğun ilgi gösterdiği Aksaray Tanıtım Günleri stantları renkli görüntülere sahne oldu.


Etkinlik, Yeşil Doğa Derneğinin aldığı karar ile Etkinliğe destek veren Yeşilkent Konseyi ile kurum kuruluşlarının katılımıyla valilik önünde açılan standlarla gerçekleşti

Etkinlik okunan Duanın Ardından başladı  Aksaraylıların yoğun katılımıyla düzenlenen bu özel günde, şehrin tanıtımı için kurulan stantlarda vatandaşların hem alışveriş yapmasına hem de dağıtılan çeşitli ikramlardan yararlanmasına olanak sağladı

Aksaray İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Güzel Sanatlar Lisesi, Gaziler Derneği, Aksaray Ticaret Odası, Uluırmak Otelcilik ve Uygulama Okulu, Kız Meslek Lisesi, Çölyak Derneği, Halk Eğitim Merkezi ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'nün de aralarında bulunduğu pek çok kurum ve eğitim kuruluşunun katkı sunduğu etkinlik, ziyaretçilere çeşitli aktiviteler ve alışveriş imkanları sundu.

Programa Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, Aksaray Belediye Başkan Vekili Yakup Kadri Perek, kurum amirleri, siyasi parti temsilcileri ve geniş bir davetli topluluğu katıldı. Ayrıca, valilik önü 15 Temmuz İrade Meydanı'na getirilen Malaklı köpekler de vatandaşların büyük ilgisini çekti ve etkinliğin dikkat çekici unsurlarından biri oldu. Aksaray'ın kültürü, sanatı ve gelenekleri bu etkinlikte can buldu.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum