-

AKSARAY VALİLİĞİ GÖNÜL SOFRASI İFTAR BULUŞMALARI DEVAM EDİYOR

Aksaray Valiliği himayesinde ‘Gönül Sofrası’ iftar buluşmaları devam ediyor. Vali yardımcıları, ilçe kaymakamları, birim amirleri, ilçe ve belde belediye başkanları, köy ve mahalle muhtarlarının katılımıyla iftar programında buluşan Vali Aydoğdu; “Rahmet, bereket ve güzellikleriyle gelen Ramazan ayında gönül sofrasında hep birlikteyiz” dedi.

AKSARAY VALİLİĞİ GÖNÜL SOFRASI İFTAR BULUŞMALARI DEVAM EDİYOR
31 Mart 2023 - 12:51
Bozoklu Toplantı Salonunda gerçekleştirilen iftar programında davetlilere hitap eden Vali Hamza Aydoğdu; yaşanan deprem afetinin ardından Aksaray’ın bölgeye çok büyük destek sağladığını kaydetti.

İlçe ve belde belediyelerin iş makinaları ile arama kurtarma ve deprem sonrası çalışmalara destek sağladığını ifade eden Vali Aydoğdu Aksaray’ın deprem bölgelerine yapılan yardımlarda adeta yağmur olup yağdığını söyledi.

-Sizinle gurur duyuyorum

Acıların paylaşılması yaraların sarılmasında muhtarların etkinliğinin önemine dikkat çeken Vali Aydoğdu; “İçtiğiniz bir bardak suyun, aldığınız nefesin bazen bir dost elinin, bazen en zor anda kaldığınızda çalan telefonun ne kadar kıymetli olduğunu o an yaşamadan bilemiyorsunuz. İçişleri Bakanlığı tarafından deprem bölgesine görevlendirildiğimiz andan itibaren Aksaray yağmur olup deprem bölgesine yağdı. Sizinle gurur duyuyorum. İyi ki varsınız iyi ki hayatımızdasınız. Allah hepinizden razı olsun” dedi.
Program il müftüsü Veysel Işıldar’ın yaptığı duanın ardından sona erdi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum