-

ASÜ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ DEKANI SÖNMEZ'E TEBRİK ZİYARETİ

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, kısa süre önce Mühendislik Fakültesi Dekanlığına atanan Prof. Dr. Mustafa Sönmez’i ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar diledi.

ASÜ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ DEKANI SÖNMEZ'E TEBRİK ZİYARETİ
18 Şubat 2020 - 11:19
 

Mühendislik Fakültesi’nin Üniversite-Şehir-Sanayi işbirliğinde önemli bir konumda bulunduğunu ve kurumsal birikimin çeşitli çalışmalarla topluma aktarıldığını ifade eden Şahin, bu sürecin devam edeceğini vurguladı. Son bir yıldır kavramsal ve proje üretimi çerçevesinde çalışılan ihtisaslaşmanın da toplumsal fayda temelli bir süreç olduğuna dikkat çeken ASÜ Rektörü, “Mühendislik Fakültesi de bu sürecin en önemli paydaşları arasında yer alıyor. Yeni dönem, iç derinliğin arttıracağı ve bu işlere daha fazla enerjinin harcanacağı bir dönem olacak. Mühendislik Fakültesine bu noktada çok iş düşüyor. İnşallah el birliği içinde çalışarak ortaya güzel eserler çıkartacağız. Sayın Dekanımızı tebrik ediyor ve yeni görevinde başarılar diliyoruz” dedi.

 

Dekan Prof. Sönmez de Rektör Şahin’e ziyareti münasebetiyle teşekkür etti ve kısa-orta-uzun vadede planladıkları kimi çalışmalara ilişkin bilgiler verdi.  

YORUMLAR

  • 0 Yorum