-

ATSO'DAN ENFLASYON ORANININ ÜZERİNDE İNDİRİM

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası ( ATSO ) 2015 yılında enflasyon oranın üzerinde indirim uygulayarak üyelerine müjdeli haber verdi...

ATSO'DAN ENFLASYON ORANININ ÜZERİNDE İNDİRİM
27 Aralık 2014 - 09:53
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğine bağlı Odaların ve Borsaların üyelerinden almış oldukları yıllık aidat oranları her yıl artırılırken Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası yıllık oda aidatlarını artırmak yerine azaltmak yolunu seçerek aidatlarda % 10 gibi bir indirim uyguladı.

Yıllık aidatların yanı sıra üyelere verilen hizmetlerin karşılığında alınan ücretlerde de düzenlemeye gidilirken yapılan değişiklikler üyeler tarafından memnuniyetle karşılanırken, ATSO Yönetim Kuruluna alınan karardan dolayı teşekkürlerini ilettiler.

ATSO BAŞKANI KOÇAŞ “  HALKA HİZMETİ HAK’KA HİZMET BİLDİK”

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odasının üyelerine 2015 yılında uygulamaya koyacak olduğu üye aidatlarındaki indirim oranını değerlendiren ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Koçaş, yapmış olduğu açıklama da; “ Göreve geldiğimiz günden sonra üyelerimizin aidatları ile ilgili yaşamış oldukları problemleri devamlı olarak duyuyor durumumuzu izah ediyorduk.

Yeni bir hizmet binası yapılmış ve bu hizmet binası 7 yıldır tamamlanamamıştı. Aksaray’a yakışan bir hizmet binasının bir an önce faaliyete geçmesini istediğimizi üyelerimize anlattığımız da üyelerimiz bizleri saygı ile karşılıyorlardı.

Hizmet Binamızı tamamladık ve minimum seviyede bir borcumuz kaldı. Artık üyelerimize yük olmaya gerek olmadığını yönetim kurulumuzda dile getirdik ve enflasyon oranının üzerinde bir indirimi 2015 yılı için uygulamaya koyduk.   Ayrıca Şahıs işletmelerinde alınan kayıt ücretlerinde ciddi oranlarda indirim uyguladık. Artık üyelerden gelen aidatlarımızla daha iyi projelere imza atacak ve ilimize her yönü ile katkı sağlayacak çalışmaların altına imza atacağız.

Biz bu yola çıkarken halka hizmeti hakka hizmet sayarak çıktık ve bu inançla yürüdük. Bu zamana kadar yapmış olduğumuz çalışmaların hiç birinde kendimiz adına bir çalışma yapmadık. Bizlere inanan güvenen üyelerimizin başını öne eğecek bir eylemde bulunmadık.  Bundan sonraki süre zarfında artık hem üyelerimizi sıkıntıya sokmadan çalışmalar yapacağız hem de onlara yük olmadan projelerimizi firmaları için hayata geçireceğiz.

2014 yılında yaptıklarımızı üyelerimizin, Aksaraylı vatandaşlarımızın gördüğü gibi tüm Türkiye gördü. Ülkenin dört bir tarafından çalışmalarımız takip edildi. Yeri geldi takdir edildi yeri geldi illerde uygulamaya koyuldu. Hedeflerimiz büyük ve biz bu hedeflere doğru ilerliyoruz.  2015 Yılı 2014 yılından daha iyi olacağı inancana tam olmakla beraber bizlere desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ediyor, aidat oranlarımızdaki indirimin hayırlı olmasını diliyorum” Dedi. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum