-

BAKAN FATİH DÖNMEZ BAŞKAN DİNÇER'İ MAKAMINDA ZİYARET ETTİ

Tuz Gölü Doğal Gaz Depolama Genişletme Projesi'nin temel atma törenine katılmak için Aksaray'a gelen Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Fatih Dönmez, Ziyaret kapsamında İlk olarak Aksaray Valiliğini ardından da Aksaray Belediye Başkanlığını ziyaret etti.

BAKAN FATİH DÖNMEZ BAŞKAN DİNÇER'İ MAKAMINDA ZİYARET ETTİ
30 Temmuz 2019 - 09:21
Belediyeyi ziyareti sırasında Belediye Başkanı Evren Dinçer, başkan yardımcıları, meclis üyeleri ve daire müdürleri tarafından karşılanan Bakan Dönmez, Aksaray Milletvekilleri İlknur İnceöz, Cengiz Aydoğdu ve Vali Ali Mantı ile parti il başkanları ve yöneticilerinin de hazır bulunduğu Başkanlık makamında Başkan Dinçer’den brifing aldı.

         Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Fatih Dönmez’i Aksaray’da ağırlamaktan onur duyduğunu ifade ederek “Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanımız Sayın Fatih Dönmez’i belediyemizde misafir ederek Aksaray’ımıza yapacağımız projeler hakkında bilgi verdik ve istişarelerde bulunduk. Sayın Bakanımıza şahsım ve Aksaray halkı adına Teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Belediyeyi ziyaretine ilişkin şeref defterini imzalayan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Fatih Dönmez ise Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer’in şehre güzel hizmetler yapacağına inandığını vurgulayarak görevinde başarılar diledi.

Belediye Başkanı Evren Dinçer, Bakan Fatih Dönmez’eAKMEK’li hanımlar tarafından yapılan güzel bir tablo hediye etti.

Belediye Başkanlığı'nı ziyaret eden Bakan Dönmez, daha sonra Sultanhanı ilçesinde yer alan doğal gaz depolama tesisine geçerek temel atma törenine katıldı. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum