-

BAŞKAN KOÇAK'A ADLİ HEYETTEN ZİYARET

Aksaray Adliyesi Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Hakim İlker Akkaş, Hakim Nurdan Babayiğit ve Hakim Büşra Özçelik, Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak’ı makamında ziyaret etti.

BAŞKAN KOÇAK'A ADLİ HEYETTEN ZİYARET
02 Ocak 2019 - 12:04
Aksaray Adliyesi Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Hakim İlker Akkaş, Hakim Nurdan Babayiğit ve Hakim Büşra Özçelik, Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak’ı makamında ziyaret etti. Başkan Emin Koçak ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, Adli heyet Aksaray’ın tarım ve hayvancılığı hakkında bilgiler alarak istişarelerde bulundu.

Aksaray’ın tarım ve hayvancılık kenti olduğunu anlatan Başkan Koçak, kentin nüfusunun yüzde 80’inin tarım ve hayvancılıktan geçimini sağladığını belirterek, AK Parti hükümetinin tarım ve hayvancılığa verdiği destekler sayesinde Türkiye’de olduğu gibi Aksaray’da da tarım ve hayvancılığın adeta şaha kalktığını söyledi. Elbette sorun ve sıkıntıların olduğunu, insanın olduğu her yerde sorun ve sıkıntılar yaşandığını belirten Başkan Koçak, “Üreticilerimiz, çiftçilerimiz için tüm sorun ve sıkıntıları kapsamında çözüm üretmeye çalışıyoruz” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum