-

GÜZELYURT İLÇESİNDE SAHTE ALKOL İMALATI YAPAN 2 KİŞİ YAKALANDI

Aksaray'da kaçak sahte alkol imalatı yapan 2 şahıs jandarma operasyonu ile yakalandı.

GÜZELYURT İLÇESİNDE SAHTE ALKOL İMALATI YAPAN 2 KİŞİ YAKALANDI
04 Mart 2024 - 09:41
Aksaray İl Jandarma Komutanlığınca, ülkemizin güvenliğine, ekonomisine ve insan sağlığına yönelik oluşturduğu tehdit ve zararlar nedeniyle, sahte/kaçak alkol imal ve ticaretini yapan şahıs veya şahıslara yönelik kapsamlı çalışmalarımız hız kesmeden devam etmektedir.

          Bu kapsamda; Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığının talimatları doğrultusunda, Aksaray İl Jandarma Komutanlığına bağlı Gülağaç ve Güzelyurt İlçe Jandarma Komutanlıkları ekiplerince yapılan istihbari çalışmalar neticesinde, Gülağaç ve Güzeyurt İlçesi mülki sınırları içerisinde E.B. ve Ş.A. isimli şahısların sahte/kaçak alkol imal ve ticareti yaptığı bilgisinin elde edilmesi üzerine, şahısların adresine eş zamanlı düzenlenen operasyonda;

          (3200) litre sahte rakı,
          (100) litre sahte şarap,

          (50) litre sahte viski,
          (1) adet sahte alkol imalatında kullanılan damıtma (imbik) düzeneği ele geçirilmiş olup, şüpheli şahıslar hakkında gerekli adli işlemlere başlanmıştır.

          Vatandaşlarımızın görme kaybı başta olmak üzere, birçok sağlık sorununa ve can kayıplarına neden olan sahte/kaçak alkol üretim ve ticaretinin önlenmesine yönelik çalışmalarımıza gece gündüz  demeden  aralıksız devam edilecektir.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum