HAVA ŞARTLARINA RAĞMEN AKSARAY FUARA KOŞTU
Aksaray tarihinde 2. Defa düzenlenen Sanayi, Ticaret ve Turizm fuarı olumsuz hava şartlarına rağmen ziyaretçi akınına uğradı.
Yayınlanma :
31.05.2016 11:25


Fuarın 2. ve 3. Gününde başlayan sağanak yağmur ilimizi etki altına alırken Aksaraylı vatandaşlarımız ve çevre illerden gelen katılımcılar fuara hava şartlarına rağmen yoğun ilgi gösterdi.
Fuarın son gününde 20 Bin Kişi katılım gösterirken, yapılan anketlerin sonucuna göre de firmalar katılımdan son derece memnun olduklarını dile getirdiler.
Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet KOÇAŞ ve ekibine teşekkürlerini ileten firmalar ramazan ayına gireceğimiz bu günlerde fuar sayesinde satışların artmasından dolayı mutlu olduklarını ifade ettiler.
Fuarın en çok dikkat çeken noktası ise ailelerin çocukların ile katılımı oldu. Fuar kültürünün Aksaray’da benimsenmesi ve küçük yaştaki çocukların bile ailelerine fuara gidilmesi noktasında baskı yaptıkları yapılan görüşmelerde aileler tarafından dile getirildi.
KOÇAŞ “ AKSARAY FUARINA SAHİP ÇIKTI ”
Aksaray halkının fuar kültürünü benimsediğini ve olumsuz hava şartlarına rağmen sahip çıktığını dile getiren ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Koçaş, yapmış olduğu açıklama da; “ Aksaray’ı fuarlar şehri yapma yolunda attığımız adımların ne kadar doğru olduğu 2. Aksaray Sanayi, Ticaret ve Turizm fuarında görme imkânımız oldu.
Cuma ve Cumartesi günü ilimiz genelinde Sağanak Yağış şehrimizi etkisi altısına alırken Aksaraylı hemşerilerimizi yağışa rağmen fuar alanına akın etti. Fuarın ilk gününden son gününe kadar yapılan görüşmelere ve anketlerin ilk belirlemelere göre sonuçları firmalarımızı ve bizleri mutlu ederken, Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu olarak firmalarımızı emeklerinden ve başarılarından dolayı ayrıca tebrik ediyoruz.
Aksaray her yıl fuarlarda daha üst noktalara çıkıyor. Temmuz ayı içerisinde tarihimizin en büyük fuarını düzenleyeceğiz. İlimiz artık fuarlar şehri olmuştur. 3 ayrı sektördeki fuarı aynı anda düzenlemek bugün üst düzey fuarlarda yapılırken, Aksaray’da artık düzenlenecek tüm fuar organizasyonların altından kalkacağını net bir şekilde gösterdi” Dedi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: