-

ÖMER DÖNGELOĞLU ''AİLENİN MUTLULUĞU TOPLUMUN HUZURUDUR''

Konya Büyükşehir Belediyesi Aile Destek Merkezi’nin Seydişehir’de düzenlediği “Mutlu Aile Huzurlu Toplum Konferansları”na katılan İlahiyatçı Yazar Ömer Döngeloğlu, aile mutlu olursa toplumun gerçekten huzurlu olacağını söyledi.

ÖMER DÖNGELOĞLU ''AİLENİN MUTLULUĞU TOPLUMUN HUZURUDUR''
30 Mayıs 2014 - 18:29
Konya Büyükşehir Belediyesi Aile Destek Merkezi (KADEM), “Mutlu Aile Huzurlu Toplum Konferansları” kapsamında Seydişehir’de bir program düzenledi.

Seydişehir Belediyesi Düğün Salonu’nda Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda konuşan Seydişehir Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Çalık, düzenlenen program nedeniyle Konya Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.

Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Mücahit Sami Küçüktığlı, KADEM’in toplumun temeli olan ailenin korunmasına yönelik önemli çalışmalar yaptığını belirterek, danışmanlık hizmetlerinin yanında düzenlenen programlarla da topluma katkı sağlandığını dile getirdi.

BÜYÜKŞEHİR’E TEŞEKKÜR

Tasavvuf musikisi konserinin ardından konuşan İlahiyatçı Yazar Ömer Döngeloğlu, Konya Büyükşehir Belediyesi’nin tüm şehir genelinde sosyal ve kültürel anlamda sorumluluğunu yerine getirdiğini belirterek, bütün programların o ruhla ve şuurla gerçekleştiğini ifade etti. Döngeloğlu, yapılan çalışmalar nedeniyle Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek’e teşekkür etti.

Aile mutlu olursa toplumun gerçekten huzurlu olacağını kaydeden Döngeloğlu, aile konusunda en önemli örneklerin Peygamber Efendimiz’in ev hayatında olduğunu kaydetti. Ülkemizde aile içi şiddetin giderek arttığına dikkat çeken Döngeloğlu, “Burada Peygamber Efendimiz’in aile hayatından örnekleri anlatıyoruz. Bunları evinize taşırsanız, inanın hem ülkemize iyilik etmiş olursunuz, hem de memleketimizin yarınlarını garantiye almış oluruz” dedi.

KONFERANS BEYŞEHİR’DE DE YAPILACAK

Geçtiğimiz günlerde Akşehir’de de yapılan “Mutlu Aile Huzurlu Toplum Konferansları” 30 Mayıs Cuma akşamı Beyşehir’de devam edecek. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum