-

SABAH NAMAZI BULUŞMALARINDAN YENİSİ KOCA SİNAN CAMİİNDE YAPILDI

Aksaray Müftülüğü tarafından düzenlenen "Sabah Namazı Buluşmaları"ndan bir yenisi bugün Nakkaş Mahallesinde bulunan Koca Sinan camisinde kalabalık bir cemaatle birlikte kılındı.

SABAH NAMAZI BULUŞMALARINDAN YENİSİ KOCA SİNAN CAMİİNDE YAPILDI
11 Şubat 2024 - 19:53

Aksaray Müftülüğü tarafından düzenlenen "Sabah Namazı Buluşmaları"nın bir yenisi  bugün Nakkaş Mahallesinde bulunan Koca Sinan  camisinde kalabalık bir  cemaatle birlikte kılındı
Koca Sinan Camii imamı Hafız Ömer Yılmaz gelen misafirleri ve gelen Cami cemaatini güler yüzle karşıladı.
 
 
 Aksaray Müftülüğü'nün Davetiyle yapılan "Sabah Namazı Buluşmaları davetine  Aksaray müftüsü Veysel ışıldar ve müftü yardımcısı Mahmut Çelikoğlu, STK Platformu başkanı İlhan Demir, Proje İmam Hatip Lisesi Müdürü Bayram Bayram Demirtaş  ve Yeşil Doğa Dernek başkanı Abdulkadir Ay  ile mahallede bulunan cami cemaati katıldılar.

Aksaray  Koca Sinan Camiinde yapılan sabah namazı buluşmaları Aksaray Müftü Yardımcısı Mahmut Çelikoğlu'nun okumuş olduğu kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı.
 
 
 Sabah Namazının Farz Namazını  Aksaray Müftüsü Veysel Işıldar kıldırdı,  tesbih namazı ardından  Sabah Namazı Buluşmalarına katılan cemaate yaptığı konuşmada Müftü  Işıldar  kıssadan hisse anlatarak  dünyanın aslında bir boş olduğunu ve Dünya sadık kalan insanların sonunda çok kötü olacağını beyan ederek bu dünyada çok geç kalmadan  dikkat edilmesi gerektiğini beyan etti.

Yapılan sabah namazı buluşmalarında mahallede okuyan
''Gençliğe Değer Projesi''  kapsamında Koca Sinan kuran kursu hocası Zeliha Bülbül   tarafından  eğitimi verilen ve ilk namaz kılmaya başlayan  çocuklara teşvik için  başarı belgesi dağıtıldı. 

Müftü  Veysel ışıldar çocuklara ilgi göstererek her birisine başarılar diledi anne ve babalarını kutladı birlikte hatıra fotoğraf çektirerek katılım belgelerini verdi
 Koca Sinan  Camisinde yapılan sabah namazı buluşmalarının ardından Aksaray Belediyesi'nin çorba arabası halka çorba dağıtarak cemaatin içini ısıttı, Cemaat Başkan Evren Dinçer'e  teşekkür ederek  hizmet için Hayır duasında bulundular.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum