-

VALİ ALİ MANTI 'ELİMİZDEN GELDİĞİNCE TOPLUMA FAYDALI İŞLER YAPACAĞIZ'

Aksaray Valiliği görevine atanan Valimiz Ali Mantı’ya sivil toplum kuruluşları, meslek odaları ile iş adamı ve vatandaşların ‘Hayırlı Olsun’ ziyaretleri devam ediyor.

VALİ ALİ MANTI 'ELİMİZDEN GELDİĞİNCE TOPLUMA FAYDALI İŞLER YAPACAĞIZ'
14 Kasım 2018 - 12:31
Valilik’te kabul ettiği misafirleri ile bir süre sohbet eden Valimiz Ali Mantı ‘Allah hepimize güç, kuvvet versin. Elimizden geldiğince Aksaray’a topluma faydalı işler yapacağız. Önemli olan toplumu bir adım ileriye götürmektir. Şehrimizin lehine olan işlerde hep birlikte çalışacağız” dedi.

Valimiz Ali Mantı’yı Aksaray Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yaşar Karatay, Aksaray İnternet Gazetecileri Cemiyeti Derneği, Başkanı Nazmi Çalışkanile cemiyet üyesi gazeteciler, Muharip Gaziler Derneği Aksaray Şube Başkanı Mustafa Dağ beraberinde Gaziler ve Özel Ak İrfan Koleji Yöneticisi Ali Özlük, İlim Yayma Cemiyeti Aksaray Şube Başkanı Ali Boysak beraberinde yönetim kurulu üyeleri, Müteahhitler Birliği Başkanı Recep Akalın beraberinde yönetim kurulu üyeleri,Aksaray Manavlar Odası Başkanı Kuddusi Yeşildal ile oda yöneticileri, Önder Aksaray İmam Hatipliler Derneği Başkanı Kuddusi Bakar beraberinde yönetim kurulu üyeleri, 68 Aksaray Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali Südemen, Aksaray Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti Başkanı Celil Acar, Aksaray İnternet GazetecilerDerneği Başkanı Mustafa Avcı, Sarıyahşi İlçe Belediye Başkanı Fatih Ünsal, Sarıyahşi İl Genel Meclis Üyesi Deniz Acar, Armutlu, Bekarlar, Camiliören, Düğüz, Pınarbaşı, Süleymanhüyüğü köyleri muhtarları, İHH Aksaray İnsani Yardım Derneği Başkanı Önder Özkan, Aksaray İş Kadınları Derneği Başkanı Hatice Eroğlu, Vakıfbank Aksaray Şube Müdürü Erkan Şahlanan, eğitimci Cengiz Yılmaz, ve STK temsilcilerinden oluşan heyet,  Aksaraylı işadamları ve vatandaşlar ile Balıkesir Bandırma'dan İş Adamları Sıddık Çınar ve Yakup Karaca Vali Ali Mantı'yı ziyaret ederek Aksaray Valiliği görevinin hayırlı olması dileğinde bulundular.

Vali Ali Mantı ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti belirterek misafirlerine teşekkür etti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum