-

VALİ HAMZA AYDOĞDU'NUN ACI KAYBI

Bir Önceki Aksaray ve Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu'nun Babaannesi Seyran Aydoğdu Hayatını Kaybetti...

VALİ HAMZA AYDOĞDU'NUN ACI KAYBI
24 Ocak 2024 - 11:24

 
Önceki Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu'nun acı günü, Aydoğdu çok sevdiği Babaannesi Seyran Aydoğdu'yu Kaybetti.
 
 
Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu'nun babaannesi Seyran Aydoğdu hayata gözlerini yumdu. Aydoğdu ailesinin acı kaybı nedeniyle Aksaray'dan pek çok kişi ve kurum taziyelerini iletti.


Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu bu üzücü haber üzerine bir taziye mesajı yayınladı. Kumbuzoğlu, mesajında Hamza Aydoğdu ve ailesine derin üzüntülerini ve başsağlığı dileklerini iletti.
 

Yeşil Kent Konseyi sözcüsü  ve Yeşil Doğa Derneği Genel  Başkanı Abdulkadir Ay da taziye mesajı yayınlayarak, Vali Hamza Aydoğdu'ya ve ailesine başsağlığı dileklerinde bulundu.

 
 
Aksaray halkı, Seyran Aydoğdu'nun vefatı karşısında birlik ve dayanışma ruhuyla Vali Aydoğdu'nun yanında olduğunu ifade etti. Aksaray sakinleri ve resmi kurumlar, bu zor zamanında Vali Aydoğdu ve ailesine destek olmak için sosyal medya ve diğer kanallar üzerinden başsağlığı mesajları ve dua  göndermeye devam ediyorlar.
 
Seyran Aydoğdu'nun cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Bitlis'in Ahlat ilçesinde bulunan Taht-ı Süleyman Camisinde kılınacak cenaze namazı sonrası toprağa verilecek

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum