-
ERDOĞAN KAYA

ERDOĞAN KAYA


Dünyada böyle bir lider yok

30 Temmuz 2016 - 15:29

Cuma günü Aksaray Meydanı 15 gününde de ayakta idi. Meydanda Sayın Cumhurbaşkanımız Erdoğan’ın konuşmasını herkes pür dikkat dinledi. Siyaset adına Sayın Erdoğan’ı eleştirenler de “Reis ne zaman isterse o zamana kadar meydanlardayız” diye bağırıyor. Bu ne demek 15 gün Reisin sokakları boşaltmayın sözü üzerine meydanı boşaltmayan halkın bu kadar sevdiği lider dünyanın neresinde var? Cumhuriyet tarihinde bile ilk defa görülen bu sevgi herhalde durup dururken olmuyor. Onun bu halka verdikleri var. Halkın düşüncelerine tercüman oluyor ve inanç bağları var.

Hiçbir Avrupa ülkesinde görülmeyen bu sevgi durup dururken oluşmadı. Bu milleti 15 senede nelere kavuşturmadi ki, bu milletin artık gözü kör değil. Dünyayı kıskandıracak duruma getiren lidere halkta sahip çıkıyor. Halkın inançları ile düne kadar alay edilirken o halkın inandığı gibi yaşıyor.

Belkide bugüne kadar Fetonun en uyumlu olacağı bir liderken onu öldürmek ve indirmek için neden bu darbeyi planladığını anlamayan var mı? Cemaat deniyor bırakın Allahınızı severseniz ne cemaati bunlar? Resmen ABD uşağı ve onların adına çalışan bir ajan. Din bunların yanından bile geçmemiştir, dinle iştigal eden birisi devlet idaresine darbe yapmaz, dini işlerle meşgul olur, terörüstlük yapmaz.

Şimdi bazı konuları paylaşmak isterim, bu Feto yapılanması içine girmeyen veya ziyarette bulunmayan çok azdır. Sapla samanı karıştırmamak lazım. Hamdolsun hayatımın hiçbir döneminde bu yapıdan uzak durdum ve bu yapının çok tehlikeli bir yapı olduğunu defalarca yazdım. Bundan dolayı beni eleştirip tenkit edenler bakıyorum meydanlarda bayrak sallıyor. Dolayısı ile 17 Aralık operasyonundan sonra bu yapıya maddi ve manevi destek olanlarla, buradan ayrılanları ayırt etmek lazım. Sayın Cumhurbaşkanımızın dediği gibi, “ tabanı ibadet, ortası ticaret ve tavanı ihanet” Tabana dikkat etmek lazım, burada masum insanlarda haksız ihbarlar yüzünden yanmasın, zarar görmesin.

Sayın Gurup Başkan vekili İlknur İnceöz Hanımefendi darbe gecesi bazı Milletvekilleri ile Meclis sığınmasında sabahlamasına rağmen, “masum insanlarda bu yapıdan ayıklanmalı” sözüne aynen katılıyorum. Suçsuz insanlar bazı kimselerin keyfi için zarar görmemeli. Son dönemlerde özellikle Ak Parti içini karıştırmak için seçilmişlere bile paralelci iftiraları atmaya başladılar. Bu kargaşadan rant elde etmek isteyenlere dikkat etmek lazım. İl Başkanı Karatay ve Başkan Yazgıya bile paralel lafları çıkartanları duyuyorum. Ben ne kadar paralelciysem onlarda o kadar paraleldirler. Hele Sayın Yazgıyı 10 yıl öncesinden bugüne yaşamını çok iyi biliyorum. Aksine benim kadar paralel karşıtı olduğunu kendim kadar biliyorum ve herkes paralel ile kucaklaşırken o seneler öncesinden bu yapıya karşıydı.

Ha şunu söylemek gerekirse, Sayın Enerci Bakan yardımcısı Ali Rıza Alaboyun ATSO’nun 2 Otomobil Fuarında yaptığı konuşma da gerçekleri haykırır gibiydi. Hem de ilk defa bu kadar açık ve net konuşarak bu ihaneti şu cümlelerle anlattı:

“birileri her halde senaryo yazsaydı, deseydi ki ‘Ya bir gün böyle olacak’ diye, içimizde hiç birimizin kabul edemeyeceği, onaylamayacağı ve aklına gelemeyeceği bu şeyi, ‘Hadi oradan sende ya, nereden böyle olacak’ diyecektik. Ama maalesef ‘altın nesil yetiştiriyorum’ diyenler itaat ve ihanet nesli yetiştirmişler. Düşünebiliyor musunuz arkadaşlar, Başbakanlıkta bir uzman her gün Başbakanlığı dinliyor. Genel Kurmay Başkanımızın yaveri Genel Kurmay Başkanını iki boğumluk bir cihazla dinlediğini söylüyor. ‘Dinliyordum, akşam bir abiye veriyordum’ diyor. Yahu bir cemaat bu bilgilere neden ihtiyaç duyar. Veya böyle bir şeye ihtiyaç duyan bir kişi cemaat olabilir mi? Allah ile kitap ile din ve Müslümanlık ile alakası olabilir mi? Ne yapacaktın sen ya Genel Kurmay Başkanını dinledin. Akşam bir abiye verdin, abi de bunu izledi de ertesi gün sobaya atıp yaktı mı? Kime verdi, o üst abiye, o üst abisi de Pensilvanya’ya, Pensilvanya’dan da nereye gittiğini siz düşünün” dedi.

“İçimizde casus var, hain var diyoruz. İçimizdeki casus ve hain evin içerisinde. Hırsız içimizde. Dolayısıyla istediğiniz kadar kapıya kilit vurun, istediğiniz kadar güvenlik önlemi alın maalesef başaramıyoruz. Bizleri sömürdüler, inançlarımızı sömürdüler. Biz yurtdışına gittiğimizde her zaman onların okullarını ziyaret ettik. Emin ol memnun oluyorduk, Türkçeyi yükseltiyorlar, İstiklal Marşı’nı yükseltiyorlar. Atatürk’ün resmini asmışlar. Ama maalesef anladık ki, ihanet çetesi yetiştirmişler. Sırtımızda hissettiğimiz an bunun farkına vardık. Çünkü bizde şöyleydi, Müslüman’dan zarar gelmez. Bu inancımız vardı. Ailemizden böyle görmüştük. Hocalarımız camilerde bize böyle vaaz etmişti. Böyle bir inanç ve itikate sahiptik. Ama maalesef altın nesil her halde en son altın vuruşu ile Sayın Cumhurbaşkanımızı katletmeyi göze almışlardı” dedi.

Emniyet görevlilerine teşekkür ediyorum, 2 saat uyku ile görev yapıyorlar. Burada çok dikkatli olmak lazım, masum ve suçsuz insanlar zarar görrnesin. Emniyet Müdürümüz Mehmet Bey den hasetsen rica ediyorum hala 2010 da Tahşiye kumpasında Feto devletin Başkanı imiş gibi, “ neden Fetullah Güleni eleştiriyorsunuz” sorusunu o günün mağdurlarına soran polisler hala görev başında. Merkez camisine dinleme cihazları koyan polisler görevde. Kendisinden 2010 yılı soruşturması dosyasını incelemesini incelerse gerçekleri görecektir. Bu polisler hala rahat geziyor onları bulmasını gerekeni yapmasını bekliyorum. Aslında Müdür Bey onların kim olduklarını çok iyi biliyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum