-

AK PARTİ ADAYI DİNÇER 'İLKEMİZ TEVAZU, SAMİMİYET VE GAYRET'

“Allah’ın İzniyle Aksaray’ımızı hep birlikte kazanacağız. İçimizde Hak, dışımızda halk sevgisi ile çalışıyoruz” diyen AK Parti Aksaray Belediye Başkan adayı Evren Dinçer, “Her yönüyle halkımızın yöneteceği bir belediyecilik anlayışını tevazu, samimiyet ve gayretle sergileyeceğiz.” dedi.

AK PARTİ ADAYI DİNÇER 'İLKEMİZ TEVAZU, SAMİMİYET VE GAYRET'
17 Ocak 2019 - 12:57
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ve hemşehrilerinin güvenine layık olmak için var güçleriyle çalışacaklarını söyleyen Belediye Başkan adayı Evren Dinçer, 31 Mart’a kadar, çalmadık kapı sıkmadık el, girilmedik gönül bırakmayacaklarını vurguladı.

                Aksaray’ı Türkiye’nin en iyi illeri arasına getirmek için canla başla el birliği ile çalışmaya devam edeceklerini dile getiren Dinçer, belediye başkanı olması durumunda katılımcı, sosyal belediyeciliğe ağırlık vereceklerini ve herkese aynı mesafede olacaklarını kaydederek, şöyle devam etti: “İnşallah Aksaray halkımızın güvenine mahzar olmaya çalışacağız. Kimseyi ötekileştirmeden herkesi aynı muhabbetle kucaklayacağız. Yapacağımız her çalışmada her kesimin, mahallenin ve tüm sivil toplum kuruluşlarının fikrini alacağız. İlimizi gençlerimiz, kadınlarımız, yaşlılarımız, esnafımız yani toplumun tüm kesimlerinin katılımı ile birlikte yöneteceğiz. Belediye başkanlığımız süresi içerisinde ekonomi, şehircilik, imar, ulaşım, tanıtım, turizm, yeşil çevre, sosyal kültürel ve sağlık projelerini yeniden ele alarak hızla halkımızın hizmetine sunacağız.” dedi.

                “Seçime kadar ve seçimden sonra da durmak yok, çalışmaya devam” diye konuşan Dinçer, “Derdimiz ne koltuk sahibi olmak, ne unvan sahibi olmak ne de başka bir dünyevi menfaat değil. Derdimiz AK Parti’li belediyecilik anlayışında ilimize yönelik hizmet çıtasını bir nebze daha yukarıya taşıyabilmek. Allah’ın izniyle tevazu, samimiyet ve gayret ile mücadelemizi sonuna kadar yapacağız ve ilimizi elimizden geldiğince sıralamada en gelişmiş şehirlerarasında yukarı taşımak olacak” ifadesini kullandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum