-

AKSARAY AK GENÇLİK OLAĞAN İLÇE KONGRELERİNİ TAMAMLADI

parti Aksaray Gençlik Kolları İl Başkanı Av.Abdülsamet Kılıç yazılı yaptığı basın açıklamasında; Genel Merkez MKYK üyesi Av.Ahmet Kılıçaslan’ın katılımı ile Gençlik Kolları olağan İlçe Kongre sürecinde Ak Gençlik olarak, 6 ilçenin de kongresinin başarılı bir şekilde gerçekleştirdiklerini belirtti.

AKSARAY AK GENÇLİK OLAĞAN İLÇE KONGRELERİNİ TAMAMLADI
14 Ocak 2015 - 14:35
Karlı yollara, zor şartlara rağmen engel tanımadan bütün ilçelere giderek oradaki kardeşlerimizle kucaklaştıklarını belirten kılıç, Başbakanımızın selamını ilettik çünkü Bu Ak Gençlik, kendisine umut bağlayan bu aziz milleti, kendisini örnek alan ülkemiz gençlerini inşallah hayal kırıklığına uğratmayacak dedi. Bu anlayış doğrultusunda ilçelerde yeni başkanlar seçtiklerini kaydetti.

Sırasıyla Ortaköy ilçesinde Şevket Koç, Eskil ilçesinde Fatih Mehmet Yalvaç, Sarıyahşi ilçesinde Ümit Özdemir, Ağaçören ilçesinde Tahsin Köse, Güzelyurt ilçesinde Veyis Nalbantoğlu ve Gülağaç ilçesinde Mehmet Benli isimler ilçelerinde gençlik kolları başkanı olarak seçildiler. 

Ak Gençlik olarak, gençliğe çok önem ve değer veren bir partide siyaset yapmanın gerçekten büyük bir ayrıcalık olduğunun bilinciyle Yeni seçilen bütün arkadaşlarımızı canı gönülden tebrik ediyor yeni Türkiye yolunda yapacakları çalışmalarda başarılar diliyorum, dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum