-

AKSARAY DA 2018 YILI KURBAN BAYRAMI HUZURLU ve SAKİN GEÇTİ

Aksaray Belediyesi, Kurban Bayramı öncesinde aldığı tedbirleri bayram boyunca yerinde uyguladı. Şehrin tamamında bayram huzurlu ve sakin geçti.

AKSARAY DA 2018 YILI KURBAN BAYRAMI HUZURLU ve SAKİN GEÇTİ
26 Ağustos 2018 - 06:33
Aksaray Belediyesi tarafından alınan önlemler sayesinde Kurban Bayramında kentin hiçbir noktasında olumsuz bir durum yaşanmadı. Belediye; Arefe günü vatandaşların mezarlık ziyaretini kolaylaştırmak aldığı önlem ve tedbirleri bayramının 4. gününe kadar sürdürdü.

 

Aksaray Belediyesi vatandaşların Kurban Bayramı'nı rahat ve huzurlu geçirebilmesi ve kurbanlarını sorunsuz kesebilmesi için bu bayramda da kurban kesim noktaları belirledi. Vatandaşlar belirlenen noktalarda kurbanlarını kestiler.

 

*BAŞKAN YAZGI VE İL BAŞKANI ALTINSOY HALK İLE BAYRAMLAŞTI*

 

Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Ulu Camide Bayram namazını kıldıktan sonra halka ile bayramlaşarak, Ticaret Borsası Et Entegre Tesislerine geçti. Burada AK Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy ve Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkan yardımcısı Naci Duman ile bir araya gelen Başkan Yazgı, hep birlikte Kesimhanede sıra bekleyen vatandaşların bayramını kutladı.

 

Ticaret Borsası Et Entegre Tesislerine Bayram sabahında Aksaray Belediyesi ve Borsa iş birliğinde vatandaşlara sabah kavurma ikramında bulunuldu. Vatandaşlar bir yandan kahvaltı yaparken diğer yandan da kesimhaneden kendilerine verilen sırayı bekledi.

 

Başkan Yazgı, Vatandaşların rahat ve huzurlu bir bayram geçirmesi Belediye olarak Bayram öncesinde gereken tüm tedbirlerin aldığını söyledi ve “Buradan tüm İslam Aleminin, ülkemizin ve halkımızın Mübarek Kurban Bayramını kutluyor ve hayırla vesile olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

 

Her bayram yaşanan ve sahibinin elinden kaçan firari kurbanlık boğalar için Belediye bünyesinde kurulan “Alo Boğam Kaçtı Timi” Bayram boyunca teyakkuzda bekledi. Belediye çağrı merkezine gelen ihbarı doğrultusunda vatandaşlara bayram boyunca hizmet sunuldu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum