-

AKSARAY'DA ÖZEL ÇOCUK VE AİLELERİNE AŞURE ETKİNLİĞİ

Aksaray Belediyesi Kadın Koordinasyon Merkezi ile Engelli Koordinasyon Merkezinin iş birliğinde Aksaray’da bulunan özel çocuk ve ailelerine yönelik aşure etkinliği düzenlendi.

AKSARAY'DA ÖZEL ÇOCUK VE AİLELERİNE AŞURE ETKİNLİĞİ
04 Ekim 2018 - 16:15
Zinciriye Medresesinde düzenlenen etkinliğe Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’nın eşi Hasibe Yazgı ev sahipliği yaptı. Kadın Koordinasyon Merkezi yöneticisi Ayşe Karaman, gerçekleşen etkinliğin Muharrem ayının bereketine ve birleştiriciliğine önemli bir örnek teşkil ettiğini söyledi.

Aşure programına katılan özel çocuk ve aileleriyle yakından ilgilenen Belediye Başkanı Yazgı’nın eşi Hasibe Yazgı, Muharrem ayının paylaşma ve kaynaşmayı artıran bereketli bir ay olduğunu, bir arada yaşamanın, birbirimize tahammül etmenin, her türlü bozgunculuk karşısında birlik ve beraberlik tesis etmenin tek amacımız olması gerektiğini, her günün iyiliğe bir adım atarak, insanlığa dair güçlü bir umutla sürdürmeyi ifade etti. Vefa, paylaşmak, birbirimizi sevmekle Hz Nuh’un mirasını en güzel şekilde canlandırabileceğimizi belirtti.

Özel çocuk ve aileleriyle birlikte olmaktan büyük mutluluk duyduğunu açıklayan Hasibe Yazgı yine “Biz de dinimizden ve inancımızdan kaynaklı olan bu güzellikleri yaşatabilmek adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bugün bu güzellikleri yaşamak için özel çocuklarımız ve aileleriyle bir aradayız. Biz her zaman özel çocuklarımızın ve ailelerinin yanınızdayız” ifadelerini kullandı.

Ardından özel çocuk ve ailelerine aşure ikramı yapıldı. Hasibe Yazgı, davete katılan ailelere teşekkür etti.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum