-

AKSARAY'DA SAHTE ALKOL İMALATÇILARINA GÖZ AÇTIRILMIYOR

Aksaray'ın Gülağaç İlçesinde D. A. isimli şahsın sahte/kaçak alkol imal ve ticareti yaptığı bilgisinin elde edilmesi üzerine, şahsın adresine düzenlenen operasyonda; (150) litre sahte şarap ele geçirildi.

AKSARAY'DA SAHTE ALKOL İMALATÇILARINA GÖZ AÇTIRILMIYOR
15 Mart 2024 - 09:08
Konuya ilişkin yapılan açıklamada; "Aksaray İl Jandarma Komutanlığınca, ülkemizin güvenliğine, ekonomisine ve insan sağlığına yönelik oluşturduğu tehdit ve zararlar nedeniyle, sahte/kaçak alkol imal ve ticaretini yapan şahıs veya şahıslara yönelik kapsamlı çalışmalarımız hız kesmeden devam etmektedir.

          Bu kapsamda; Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığının talimatları doğrultusunda, Aksaray İl Jandarma Komutanlığına bağlı KOM Şube Müdürlüğü ve Gülağaç İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan istihbari çalışmalar neticesinde, Gülağaç İlçesi mülki sınırları içerisinde D.A. isimli şahsın sahte/kaçak alkol imal ve ticareti yaptığı bilgisinin elde edilmesi üzerine, şahısların adresine düzenlenen operasyonda; (150) litre sahte şarap ele geçirilmiş olup, şüpheli şahıs hakkında gerekli adli işlemlere başlanmıştır.

          Vatandaşlarımızın görme kaybı başta olmak üzere, birçok sağlık sorununa ve can kayıplarına neden olan sahte/kaçak alkol üretim ve ticaretinin önlenmesine yönelik çalışmalarımıza gece gündüz  demeden  aralıksız devam edilecektir.
" denildi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum