-

Tiktok'ta Bugün Aktif Ne Demek?

Tiktok'ta Bugün Aktif Ne Demek?
15 Mart 2024 - 16:51
Tiktok’ta bugün aktif ne demek sorusu kullanıcıların en çok merak ettiği konulardan biridir. Tiktok aktivite durumu olarak bilinen bugün aktif özelliği, kullanıcıların profilinde yer alan ayarlamalardan biridir. Tiktok kullanıcılarının son 7 gün içerisindeki etkinliğini ve aktifliğini gösteren bir özet olarak açıklanabilir.
Tiktok aktivite durumu sadece uygulama içerisinde ne kadar vakit geçirdiğinizi göstermez. Kullanıcın yapmış olduğu beğeni, yorum, paylaşım ve takip hareketleri de Tiktok aktivite özelliği içerisinde yer almaktadır. Tiktok uygulamasının bu özelliği, kullanıcın video izleme süresini de göstermektedir.
Tüm Tiktok kullanıcıları profil sayfası üzerinden aktivite özelliğini inceleyebilir. Özellikle kullanıcın takipçi sayısının analizini yapması için önemli bir özellik olduğunu söylemek mümkündür. Ayrıca hangi tür içeriklerin izleyiciler tarafından daha çok izlendiğini de Tiktok aktivite özelliği içerisinden inceleyebilirsiniz.
Tiktok izlenme satın al hizmetimizden yararlanarak, videolarınızın izlenme sayısını artırabilir ve Tiktok keşfete çıkmasını sağlayabilirsiniz. Analizini yaptığınız videoların beğeni sayısını artırmak için ise; Tiktok beğeni satın al paketlerimiz ideal bir tercih olacaktır.

Tiktok’ Ta Kullanıcının Aktivite Durumunu Görme

Tiktok uygulamasında sadece kendi aktiflik durumunuzu değil, takipçilerinizin aktivite durumunu da dilediğiniz zaman kontrol edebilirsiniz. Bu özellik sayesinde, takipçilerinizin hangi zaman diliminde uygulama içerisinde daha aktif olduğunu öğrenebilirsiniz.
İçeriklerini paylaştığınızda daha fazla kişinin izlenmesini istiyorsanız, takipçilerin aktif olduğu zaman dilimini tercih etmelisiniz. Tiktok’ta bir kullanıcının aktiflik durumunu görmek için şunlara dikkat etmeniz yeterli olacaktır:
  • Kullanıcılar, Tiktok platformunda aktif oldukları zaman, profil fotoğraflarının yanında yeşil bir nokta bulunmaktadır. Yeşil nokta bulunan profiller, o an uygulama içerisinde yer alırlar.
  • Yeşil noktanın profil fotoğrafının yanından gitmesi için belirli bir süre geçmesi gerekmektedir. Kullanıcı uygulamadan yeni çıkmış olsa bile, belirli bir süre daha yeşil nokta bulunmaya devam edebilir.
  • Kullanıcının aktiflik durumunu gelen kutusunda, mesaj zincirlerinde, takipçinin profil sayfasında ve video yorumlarında görebilirsiniz. Ayrıca videoları etiketlerken de kullanıcının aktif olup olmadığı bilgisi sizlere verilmektedir.

Son Aktif Durumu

Tiktok bugün aktif veya son aktif durumunu görüntülemek için mesaj zincirlerini kontrol edebilirsiniz. Tiktok uygulamasında aktif olmayan kullanıcının en son aktif olduğu zamanı görüntüleme şansınız bulunmaktadır.
Eğer kullanıcı 2 günden daha fazla zamanda uygulamayı kullanmamış ise; aktiflik durumu görüntülenmemektedir. Tiktok uygulamasında kullanıcıların aktif olup olmadığı durumu, 2 gün boyunca görüntülenmektedir.

Tiktok Aktivite Durumunu Açma ve Kapatma

Tiktok aktivite durumunu açma ve kapatma için, ayarlarınızı dilediğiniz zaman düzenleyebilirsiniz. Aktivite durumunu kapattığınız zaman, siz ve karşılık takipçileriniz ile olan aktiflik durumunu görüntüleyemezsiniz. Aktivite durumunu açmak veya kapatmak için şu adımları izlemeniz yeterli olacaktır:
  • Tiktok uygulamasındaki profilinize gidin.
  • Üst tarafta yer alan “Menü” seçeneğine dokunun.
  • “Ayarlar ve Gizlilik” seçeneğinden “Gizlilik” butonuna dokunun.
  • Bu bölümde yer alan aktivite durumu ayarlamalarını açıp, kapatabilirsiniz. Varsayılan ayar her zaman kapalıdır. Ayarı açtığınızda, karşılıklı takipçilerinizin aktif olup olmadığını dilediğiniz zaman kontrol edebilirsiniz.

Tiktok Aktif Görünmek Önemli mi?

Tiktok uygulamasında popüler ve fenomen bir hesap olmak istiyorsanız, takipçileriniz ile sürekli etkileşim içerisinde olmalısınız. Samimi ve etkileşimi yüksek olan Tiktok hesabınıza daha fazla takipçi gelmesini sağlayabilirsiniz.

Tiktok aktiflik durumunu açarak, videolarınızın hangilerini daha fazla izlendiğin de kontrol etme şansına sahip olabilirsiniz. Tiktok takipçi satın al gibi profesyonel hizmetlerimizden de yararlanarak, mevcut takipçi sayınızı artırabilirsiniz.
Takipçilerinizi artırmak demek izlenme, yorum ve beğeni sayınızı da artırmak anlamına gelecektir. Social Puppi olarak başta Tiktok uygulaması olmak üzere, diğer sosyal medya platformları için sunduğumuz hizmetlere de bakabilirsiniz.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum