-

AKSARAY İÇİN AKSARAY'I KONUŞTULAR

Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu Aksaray il genelinde yapılan yatırımlar ve yapılacak çalışmaları görüşmek üzere İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Yüksel Çelik, Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer ve ilçe belediye başkanları ile bir araya geldi.

AKSARAY İÇİN AKSARAY'I KONUŞTULAR
04 Şubat 2021 - 13:46
Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu Aksaray ilçelerinde yapılan hizmetlerin istişare edilmesi için İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Yüksel Çelik, Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer ve ilçe belediye başkanları ile bir araya geldi.

Ortaköy ilçesinde Ortaköy belediyesi ev sahipliğinde gerçekleştirilen Toplantıya Vali Hamza Aydoğdu, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Yüksel Çelik, Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, Gülağaç Belediye Başkanı Faruk Teymen, Güzelyurt Belediye Başkanı Ünal Demircioğlu, Sarıyahşi Belediye Başkanı Fatih Ünsal, Eskil Belediye Başkanı Necati Belgemen, Sultanhanı Belediye Başkanı Fahri Solak ve Ağaçören Belediye Başkanı Yaşar Bekleviç katıldı.
Toplantı sonrası alınan bilgiye göre Aksaray ilçelerinde yapılan hizmetlerin istişare edilmesi için her ay bir araya gelinerek görüş alışverişi yapılacağı öğrenildi.


 

YORUMLAR

  • 0 Yorum