-

AKSARAY'IN 86. KAP KARA MATEM YILDÖNÜMÜ

86 Yıl önce bu gün TBMM’sinde kabul edilen hiçbir haklı gerekçesi olmayan 2197 sayılı kanunun 3. Maddesi ile 56 yıl sürecek ilimizi adeta yar yüzünden silen 2. İlçelik prangasına çarptırıldık!!!

AKSARAY'IN 86. KAP KARA MATEM YILDÖNÜMÜ
20 Mart 2019 - 08:07
Almanya/KÖLN

 86 Yıl önce bu gün TBMM’sinde kabul edilen  hiçbir haklı gerekçesi olmayan 2197 sayılı kanunun 3. Maddesi ile 56 yıl sürecek ilimizi adeta yar yüzünden silen  2. İlçelik prangasına çarptırıldık!!!

   Aksaray’ın bir daha  hiç hak etmediği olumsuzluklarla karşılaşmaması için istikbalimizin 1. Ve 2. Olmazsa olmazları olan 2004 yılından 24 Haziran 2018 Genel seçimlerine kadar en etkili ağızlardan ondan fazla sözü verilen Aksaray-Ulukışla tren hattımızın en kısa zamanda ihalesinin bitim tarihide belli olacak şekilde yapılması.

  Aksaray merkez ile birlikte Sarıyahşi ve Ağaçören ilçelerimizin, Şereflikoçhisar, Evren Kulu, Cihanbeyli, Haymana ,Altunhisar, Ereğli ve Ulukışla ilçelerinde can damarı  olan ve etrafındaki 75000 kişiye ekmek veren 15000 kişinin çalıştığı E. 90 karayolunun Ankara-Niğde otobanından en az şekilde etkilenmesini sağlayacak tedbirlerin zamanında alınması gerektiğini belirten hemşerilerimiz başta ilimiz milletvekilleri İnceöz, Aydoğdu,Erel, ve Kaşlı ile ilimiz Valisi Ali Mantı ve Belediye başkanı Haluk Şahin ile onun yerine seçilecek olan Belediye başkanı olmak üzere  ilimizin tüm atanmış ve seçilmişleriyle Meslek Odalarıyla  STK’ları gerekeni yapsınlar” dediler.

(Haber ve Fotoğraflar Ali Genç)

YORUMLAR

  • 0 Yorum