-

AKSARAY KİTAP GÜNLERİNDE HER GÜN ON BİNLERCE VATANDAŞ YAZARLARLA BULUŞUYOR

Aksaray Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleştirilen 4. Kitap günlerini her gün 10 binlerce kişi ziyaret ediyor.

AKSARAY KİTAP GÜNLERİNDE HER GÜN ON BİNLERCE VATANDAŞ YAZARLARLA BULUŞUYOR
11 Ekim 2022 - 09:03
Kitapseverlerin merakla beklediği kitap günleri Pazar Pazarında bulunan fuar alanında 8 Ekim Cumartesi günü başladı. Seçkin yayın evlerinin, adından söz ettirmiş tecrübeli yazarların ve binlerce kitabın okuyucuyu ile buluşturulduğu Kitap Günlerine yoğun ilgi devam ediyor.

                Kitap günlerinin ilk gününde ünlü Klinik Psikolog Beyhan Budak, sevenleri ile buluştu. Söyleşilerin ve tanıtımların yapıldığı kitap günlerinde Beyhan Budak’ın, yaptığı tecrübe paylaşımları dikkatle takip edildi.

                Kendine özgü üslubu, fikir dünyası ve tecrübeleri ile başarılı çalışmalar imza atan Yusuf Kaplan’da kitap günlerinin ilk gününde hayranları ile buluştu. 18.00’da Kaplan’ı dinlemeye gelen vatandaşlar gecenin ilerleyen saatlerine kadar fuar alanını terk etmediler.

                Geleneksel 4. Kitap günlerinin ilk gününde beklenenin üzerinde bir katılım olduğunu belirten Aksaray Belediyesi yetkilileri, ikinci günde kitap severleri; Hatice Kübra Tongar, Tarık Tufan ve Mustafa Fırat’la buluşturdu.

Kitap Günlerinin resmi açılışının yapıldığı 3. Günde ise Uğur Batı, Dursun Ali Erzincanlı ve Bahadır Yenişehirlioğlu gibi usta yazarlar okurları ile bir araya geldi.

                Her yaş grubundan vatandaşın ilgisini çekebilecek şekilde planlanan Kitap Günlerinde çocuklarda unutulmadı. Kitap günlerinde, 80 Günde Devri Alem tiyatro oyunu ve peluş Amca’nın Oyuncak Dünyası isimli oyunlarla çocuklar keyif dolu anlar yaşadı.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum