-

AKSARAY ORTAKÖY M.Y.O DAN GAZİ VE ŞEHİT YAKINLARI VE YETİM ÇOCUKLARI VE ÖĞRENCİLERİNE İFTAR

Aksaray Üniversitesine bağlı Ortaköy Meslek Yüksekokulu ilçede ve bölgede bulunan Gazi ve Şehit yakınlarıyla ,kimsesiz çocuklarla okulun öğrencilerini yarın iftarda buluşturacak.

AKSARAY ORTAKÖY M.Y.O DAN GAZİ VE ŞEHİT YAKINLARI VE YETİM ÇOCUKLARI VE ÖĞRENCİLERİNE İFTAR
27 Mart 2024 - 10:23
  Aksaray Üniversitesine bağlı Ortaköy Meslek Yüksekokulu ilçede ve bölgede bulunan Gazi ve Şehit  yakınlarıyla ,kimsesiz çocuklarla  okulun öğrencilerini yarın iftarda buluşturacak.
 
 ASÜ Rektörü Profesör Dr. Alpay Arıbaş ve Yüksekokul Müdürü Öğretim görevlisi Meslek Yüksek  Okulu Müdürü Zeynel Abidin Koyuncu  tarafından yapılan davette;
  “Meslek Yüksekokulumuzla Ortaköy İlçe  Müftülüğü iş birliğiyle Gazilerimizle ,Şehit yakınlarımız, yetim çocuklarımız ve öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleştirilecek olan 6. geleneksel iftar yemeğimize sizleri de aramızda görmekten onur duyarız.” denildi.
 
Kur' anı Kerim tilaveti, İlahi dinletisi, Semazen gösterisi de yapılacak olan ve  Şair Sezai Karakoç'un “Oruç insanın katıldığı her yıl bir ay katıldı ruh şölenidir. Üstün insanların davetlisi olduğu bir tabiat üstü ziyafet, bir gök sofrasıdır.” dizeleriyle Oruç tutmanın kıymetinin şair ağzıyla anlatıldığı iftar Meslek okulunda yarın(28.03.2024 Perşembe) günü gerçekleştirilecek.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum