-

AKSARAY SAĞLIK KASABASINDA TARIM ALETİ ÇALAN HIRSIZLAR YAKALANDI

Aksaray Sağlık kasabasında bir evin bahçesinden Tarım aleti çalıp satan 2 zanlı Jandarma tarafından yakalandı.

AKSARAY SAĞLIK KASABASINDA TARIM ALETİ ÇALAN HIRSIZLAR YAKALANDI
11 Nisan 2022 - 10:14
Kınuya ilişkin yapılan açıklamada; "07.04.2022 tarihinde F.T. (1976-E ) isimli şahıs, Merkez İlçe Jandarma Komutanlığına müracaatta bulunarak, Sağlık Kasabası’nda bulunan evinin avlusunda bulunan (1) adet Cobra olarak tabir edilen tarım aletinin çalındığını beyanla ihbarda bulunmuştur.

İhbarın alınmasını müteakip konuya derhal reaksiyon gösteren, Merkez İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri ve Jandarma Dedektifleri (JASAT) tarafından Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığının talimatları doğrultusunda olay yerinde ve çevresinde yapılan ısrarlı ve titiz çalışmalar neticesinde; olayı gerçekleştiren kişilerin H.Y. (1992-E) ve V.S. (1996-E) isimli şahıslar olduğu tespit edilmiş olup, şüpheliler düzenlenen operasyonla Aksaray Merkezde gizlendikleri yerde yakalanarak gözaltına alınmıştır.

Şüpheli şahısların yapılan sorgulamasında, çaldıkları malzemeyi Aksaray Merkezde hurdacılık yapan R.D. (1999-E) isimli şahsa sattıklarını beyan etmişlerdir. R.D. isimli şahsın işyerinde yapılan aramada çalınan malzeme bulunarak tam ve eksiksiz olarak mağdura teslim edilmiştir.

     Gözaltına alınan H.Y., V.S. ve R.D isimli şüpheli şahıslar adli makamlara sevk edilmiş, R.D. isimli şahıs adli kontrol şartı ile serbest bırakılmış, H.Y. ve V.S. isimli şahıslar ise tutuklanarak Aksaray T Tipi Kapalı ve Açık Cezaevi İnfaz Kurumuna teslim edilmiştir.

Vatandaşlarımızın huzur ve güven içinde yaşamaları, ilimizde asayiş ortamının sağlanması amacı ile titiz ve gayretli çalışmalarımıza gece gündüz demeden aralıksız olarak devam edilecektir.
" denildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum