-

AKSARAY'DA İSTİHDAM VE KARİYER GÜNÜ

Aksaray’da üçüncüsü düzenlenen İstihdam ve Kariyer Günü Aksaray Valiliği, İŞKUR,Aksaray Üniversitesi, Aksaray Belediyesi, Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası, Aksaray Milli Eğitim Müdürlüğü ve Ahiler Kalkınma Ajansı işbirliği ile Aksaray Üniversitesi Mühendislik Fakültesinde gerçekleştirildi.

AKSARAY'DA İSTİHDAM VE KARİYER GÜNÜ
12 Aralık 2014 - 16:51
Etkinliğe Aksaray Valisi Şeref ATAKLI, Aksaray Vali Yardımcısı Şahin BAYHAN, Aksaray Üniversite Rektörü Prof. Dr.Mustafa ACAR, Aksaray Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Bülent BEKİN,  Aksaray İl Milli Eğitim Müdürü Hacı Ömer KARTAL, Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet KOÇAŞ, Kosgeb Müdürü Hakan KOÇAK, Ahiler Kalkınma Ajansı  Koordinatörü Dr. Lütfi  ALTINSU, İşgücü piyasasından bir çok firma yetkilisi ileortaöğretim ve üniversite öğrencileri katılmıştır.

Bu etkinlik ile işgücü arzı ile işgücü talebinin bir araya getirilerek mesleki eğitim, istihdam, girişimcilik ve insan kaynakları konularında taraflar arasında işbirliğinin kalıcı ve kurumsal hale getirilmesi amaçlanmaktadır. Nitelikli gençlere işgücü piyasası, çalışma hayatı, çalışabilecekleri işyerleri konusunda ve mezuniyet sonrası istihdam imkanları hakkında bilgi verilmiştir.

Ayrıca 2014 yılı içerisinde “EN ÇOK KİŞİYİ İSTİHDAM EDEN”, “EN ÇOK ENGELLİ İSTİHDAMI SAĞLAYAN” ve “EN ÇOK KADIN VE GENÇ İSTİHDAMI SAĞLAYAN ”  üç kategoride 5 firmaya Teşekkür Belgesi  verilmiştir.

YORUMLAR

  • 0 Yorum