-

ATSO YÖNETİM KURULU VE MECLİSİ BASIN MENSUPLARIYLA BULUŞTU

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Koçaş, Meclis Başkanı Fatih Tekin, Meclis ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Basın Mensuplarıyla bir araya geldi.

ATSO YÖNETİM KURULU VE MECLİSİ BASIN MENSUPLARIYLA BULUŞTU
14 Aralık 2022 - 15:09
Yeni Meclis ve Yönetimin, 4 yıllık görev süresinde birlik ve beraberlik içerisinde Aksaray iş dünyasına hizmet edeceklerini belirten, ATSO Meclis Başkanı Fatih Tekin, programın açılış konuşmasında Aksaray Ticaret ve Sanayi Odasının seçim sürecinin tamamlandığını bu saatten sonra 30 Meclis üyesi birlikte Aksaray’a hizmet edeceklerini belirtirken, 4 Yıl Boyunca Hep Birlikte Aksaray İçin çalışacaklarını dile getirdi.
ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Koçaş, basın mensuplarına katılımlarından dolayı teşekkür ederken, yaptığı konuşmasında; “Göreve geldiğimiz gün ilk olarak söylediğimiz sözümüz seçimin artık bittiği renklerin bir kenara bırakıldığı, hizmet etme zamanının geldiğidir. Bizim bu şehre sözümüzün olduğunu, yarım bıraktığımız projelerimizin, bilgi ve birikimimizin olduğunu sizler aracılığıyla kamuoyu ve üyelerimizle paylaşmıştık. İş Dünyasının ve Şehrimizin en büyük Sivil Toplum Kuruluşu Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi olarak Aksaray’ımızın çok daha iyi yerlerde olması için Yönetim Kurulu ve Meclis Üyelerimizle gece gündüz demeden çalışacağımızın bilinmesini istiyorum. Şu an üzerinde çalıştığımız projelerimiz mevcut olup biraz olgunluğa ulaştığında Aksaray ile paylaşacağız. Bizim kanayan yaramız turizm, bu noktada arkadaşlarımızla Aksaray’da Turizmin gelişmesi için yapılması gerekenleri yapacak iletilmesi gerekenleri ise elimizden geldiğince yetkililere ileteceğiz. Biz Ticaret ve Sanayi Odası denince sadece Ticaret ve Sanayi olarak anılıyoruz ama biz bu dönem turizm için de çalışacağız. Şehrimizin temel sıkıntılarını biliyor ve bu noktada projeler hazırlıyoruz. Hazırladığımız ve üzerinde çalıştığımız her bir projemiz şehrimize büyük katma değer katacak projelerdir. İnşallah şehrimize Sanayi’de, Ticarette, Tarımda, Turizm’de ve her sektörde hazırlayacağımız projeler ile büyük katkı sağlayacağız. Aksaray’daki siz değerli basın mensuplarımızla da ortak aklın gücüyle hareket edecek bu şehri ilçeleri de dahil olmak üzere hep birlikte bulunduğu noktadan çok daha üzerine çıkaracağız” Dedi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum