-

BAYDAR'DAN TAKDİR EDİLEN ADAY'A TEBRİK, AKSARAYLILARLA TEŞKİLATA TEŞEKKÜR!

Milletvekilliği ve Belediye başkanlığı aday, adaylığında mangalda kül bırakmayanların adaylın kesinleşmesinden sonra partilerine kızarak sırra kadem basmalarının aksine Aksaray Ak Parti Belediye Başkan aday adayı Serdar Baydar’ın başkanlığa Evren Dinçer’in yeniden aday olmasından sonra, Aksaraylılar, Cumhurbaşkanı Erdoğan’la Milletvekilleriyle Parti teşkilatına teşekkür edip adayı tebriki taktirle karılandı.

 BAYDAR'DAN TAKDİR EDİLEN ADAY'A TEBRİK, AKSARAYLILARLA TEŞKİLATA TEŞEKKÜR!
22 Ocak 2024 - 08:21
Milletvekilliği ve Belediye başkanlığı aday, adaylığında mangalda kül bırakmayanların adaylın kesinleşmesinden sonra partilerine kızarak sırra kadem basmalarının aksine Aksaray Ak Parti Belediye Başkan aday adayı Serdar Baydar’ın başkanlığa Evren Dinçer’in yeniden aday olmasından sonra, Aksaraylılar, Cumhurbaşkanı Erdoğan’la Milletvekilleriyle Parti teşkilatına teşekkür  edip adayı tebriki  taktirle karılandı.


DUA VE DESTEKLERİNİZ İÇİN TESEKKÜRLER İYİKİ VARSINIZ, KURDUĞUMUZ GÖNÜL KÖPRÜSÜ GÜÇLENEREK DEVAM EDECEK!

   Baydar bu konudaki açıklamasında;

 
  Değerli Hemşerilerim, Sevgili Dostlarım, AK Parti’miz 31 Mart 2024 yerel(mahalli) seçimleri aday belirleme süreci neticesinin ülkemiz, milletimiz, Aksaray’ımız ve partimiz için hayırlara vesile olmasını Yüce Mevla’dan niyaz ediyorum.

   Kıymetli Hemşerilerim,

 Aksaray, tüm hemşerimizle birlikte ortak sevdamızdır.
 Şehrimizin büyümesi, kalkınması ve gelecekte daha yaşanabilir bir kent olması, bizim en büyük arzularımızdandır.

  Bu düşünce ile mahalli (yerel) seçim sürecinde kolları sıvadık ve yola revan olduk.
  Seçim takvimi belli olur olmaz görevimizden ayrılarak çalışmalarımıza başladık ve hemşerilerimizle gönül bağımızı güçlendirdik.


  Şehrin tüm dinamikleriyle iletişim kurarak onların nazik kabullerine ve muhabbetlerine mazhar olduk.

  Seçim çalışmalarında görülebilecek nitelikte bir mücadeleyi aday adaylığımız sürecinde sergileyip, çok sayıda esnafımız ve vatandaşlarımızla derin sohbetler ettik ve bizleri bağrına bastıklarını gözlemledik.

   Mümkün olduğu kadar her anını sizlerle paylaşmaya gayret ettiğim çalışmalarımın neticesinde şunu ifade etmeliyim ki, hemşerilerimizle kalbimiz bir atmaktadır ve gönül köprülerimiz sapasağlamdır.
   
Sizlerin muhabbetine ve en önemlisi de şahsıma yönelik duyduğunuz büyük güvene layık olmaya çalışacağım.
 
 Bu şehre duyduğum sadakatle, sahip olduğum bilgi ve tecrübelerimi başta şehri yönetenler olmak üzere, ortak derdi Aksaray olan tüm dostlarımızla paylaşmaya devam edeceğim.

 Kadere iman etmiş, nasibe inanan bir kardeşiniz olarak, en hayırlısı buymuş diyerek şehrimiz için gayretimi daha fazla artıracağımdan kimsenin şüphesi olmasın.

   Biz kulların bir hesabı elbette olacaktır lakin Yüce Mevla’nın da hepimiz için takdir ettikleri vardır.

    Gayret bizden, Tevfik Allah’tandır.
 
Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, heyecanımızı daha da artırarak ülkemiz ve geleceğimiz için mücadele etmeye devam edeceğiz. 
 
 Cumhurbaşkanı Erdoğan, Milletvekilleri Aydoğdu ve Altınsoy ile İl başkanı Aktürk’le teşkilatımıza teşekkür eder, Cumhurbaşkanımızın takdiriyle  yeniden aday olan Başkanımız Evren Dinçer’i tebrik ediyor, bu kutlu vazifede kendisine ve ekibine muvaffakiyetler diliyorum.” dedi. 
   
Aday adaylığında mangalda kül bırakmayanların adayların kesinleşmesinden sonra ”Benden sonrası Tufan” dercesine sırra kadem asmalarının aksine  Serdar Baydar’ın  kişisel ve  siyasi olgunluğu ve bu çerçevede çıkan sonuca saygı göstermesinin taktire şayan bir davranış olduğunu belirten hemşerilerimiz bu davranışın tüm aday adaylarına örnek olmasını dilediler.
(Haber Ali Genç)

YORUMLAR

  • 0 Yorum