-

BEŞİKTAŞ-TOTTENHAM, LEGİA-TRABZON MAÇI HANGİ KANALDA ?

Ülkemizi UEFA Avrupa Ligi'nde temsil eden Beşiktaş ve Trabzonspor'un maçları hangi kanalda? Beşiktaş Tottenham'la İstanbul'da, Trabzonspor da Legia Varşova ile deplasmanda karşılaşıyor.

BEŞİKTAŞ-TOTTENHAM, LEGİA-TRABZON MAÇI HANGİ KANALDA ?
11 Aralık 2014 - 10:41
UEFA Avrupa Ligi C Grubu'nda Beşiktaş ile İngiltere'nin Tottenham Hotspur takımı karşı karşıya geliyor. UEFA Avrupa Ligi'nde Beşiktaş gruptaki son maçını yapıyor. Maçın hakemi İsveç Futbol Federasyonu'ndan Stefan Johannesson. Yardımcıları ise Fredrik Nilsson, Daniel Gustavsson ve dördüncü hakem ise Magnus Sjöblom.

 

 

MAÇ HANGİ SAATTE VE HANGİ KANALDA

 

Bugün Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak ve 20:00'de başlayacak olan Beşiktaş-Tottenham maçını Star TV canlı yayınlayacak...

 

GRUPTA SON MAÇLAR ÖNCESİ PUAN DURUMU

 

 



 


TRABZONSPOR LEGİA VARŞOVA DEPLASMANINDA

 

Trabzonspor, Legia Varşova ile bugün karşı karşıya gelecek. Saat 22.05'te başlayacak maç D-Smart platformunun Smart Spor kanalından canlı olarak yayınlanacak.

 

LİDERLİK MÜCADELESİ

 

Trabzonspor, UEFA Avrupa Lig L Grubu 6. ve son haftasında yarın karşılaşacağı Polonya'nın Legia Varşova takımını yenerek grubu lider tamamlamayı hedefliyor. Grupta 5 maç sonunda 10 puanla ikinci sırada yer alan bordo-mavililer, 12 puanla lider durumda bulunan Polonya temsilcisi karşısında galip gelerek grubu ilk sırada tamamlama hesapları yapıyor. 2. tura yükselmeyi garantileyen iki takımın mücadelesi Wojska Polskiego Stadı'nda 22.05'te başlayacak. Karşılaşmayı Danimarka Futbol Federasyonu'ndan Keen Hansen yönetecek. Hansen'in yardımcılıklarını Lars Rix ve David Vang Andersen yapacak.

 



 

EKSİKLER

 

 

Trabzonspor'da Metalist Kharkiv maçında kırmızı kart gören Cezayirli futbolcu Carl Medjani, karşılaşmada takımda yer alamayacak. Uzun süreli sakatlığı bulunan Onur Recep Kıvrak ile UEFA listesine adı bildirilmeyen Özer Hurmacı da forma giyemeyecek.

 

LEGIA VARŞOVA - TRABZONSPOR MAÇI SEYİRCİSİZ OYNANACAK

 

Legia Varşova'nın cezası nedeniyle karşılaşma seyircisiz oynanacak. UEFA Kontrol ve Disiplin Kurulu Legia Varşova taraftarlarının Lokeren maçında çıkardığı olaylar nedeniyle ev sahibi takıma 1 maç seyircisiz oynama cezası vermişti.

 

 

 

Kaynak : ( ÜLKEHABER )

   

YORUMLAR

  • 0 Yorum