-

BU DAVA HEPİMİZİN DAVASI

Ak Parti Aksaray İl Başkanı Abdulkadir Karatay, göreve geldiği günden itibaren yoğun bir şekilde hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.

BU DAVA HEPİMİZİN DAVASI
07 Ocak 2015 - 14:30
 Önceki dönem İl Başkanı başkanlarından Şaban Bostan İl Başkanı Abdulkadir Karatay’ı makamında ziyaret ederek, tecrübelerinden bahsetti ve görevinde başarılar diledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Karatay, Sn. Başkanımızın tecrübelerinden ve deneyimlerinden İl Başkanlığımız süresince istifade edeceğiz. Bizlerin ortak hedefimiz Aksaray’ımıza yakışır nitelikli hizmetleri kazandırmaktır. Sayın Bostan’a bu nazik ziyaretinden dolayı teşekkür ediyorum, dedi.

 Bu ulvi görev dün sizdeydi bugün bizde, yarın bir başka dava arkadaşımızda olacak diyen İl Başkanı, Önemli olan bu görevin ve sürecin akışını en düzeyli şekilde yürümesini yönetebilmektir. Bu dava hepimizin davası, biz Aksaray’ın tek bir alanda değil her alanda gelişmesini sağlamak için sadece elimizden geleni değil fazlasını yaparak görevimizi en iyi şekilde yürütmek için bu yola çıktık, dedi. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum