-

ESKİL HEYETİ REKTÖR ACAR'LA GÖRÜŞTÜ

Eskil Belediye Başkanı Niyazi Alçay ve Eskil yöneticilerinden oluşan bir heyet, Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Acar’ı makamında ziyaret etti.

ESKİL HEYETİ REKTÖR ACAR'LA GÖRÜŞTÜ
29 Aralık 2014 - 10:28
Gerçekleştirilen ziyarette, Eskil’e kurulan Meslek Yüksekokulu’nun detayları görüşüldü. Heyet Rektör Acar’ı Eskil’e davet etti. Rektör Acar, Eskil’in potansiyelinin farkında olduklarını ve ilçe için stratejik önem arz eden bir okul kurmayı hedeflediklerini söyledi. İlçe yöneticilerinin de kurulacak okul için son derece değerli çalışmalar yaptıklarından söz eden Rektör Acar, “Değerli Belediye Başkanımız başta olmak üzere tüm Eskil halkı, ilçeye bir Meslek Yüksekokulu kurulması için yoğun gayretler gösteriyor. Biz de en doğru adımı atmak için çalışıyoruz. İnşallah en kısa sürede Eskil’i ziyaret ederek, Meslek Yüksekokulu’nun hayata geçirilebilmesi için yapılması gerekenleri tespit edip, bir yol haritası çıkaracağız” şeklinde konuştu.

Eskil Belediye Başkanı Niyazi Alçay ise Rektör Acar’a gayretli çalışmalarından dolayı teşekkür ederek, “İlçe idarecileri olarak bu konuda üzerimize düşen ne varsa yerine getiriyoruz, getireceğiz” dedi.  

YORUMLAR

  • 0 Yorum