-

ESKİL'İN GENÇ KAYMAKAMI OKUL GÜVENLİĞİ İÇİN SAHADA

Eskil Ziyaretler ve Detaylı İncelemelerle ikinci dönem Eğitim Maratonuna Hazır! EĞİTİM İÇİN SEFERBER OLAN KAYMAKAM

ESKİL'İN GENÇ KAYMAKAMI OKUL GÜVENLİĞİ İÇİN SAHADA
03 Şubat 2024 - 09:24

 Eskil Ziyaretler ve Detaylı İncelemelerle ikinci dönem Eğitim Maratonuna Hazır!

EĞİTİM İÇİN SEFERBER OLAN KAYMAKAM 

Eğitim öğretim yılının ikinci dönemine hazırlıkların sürdüğü Aksaray'ın Eskil  Eskil ilçesinde, genç Kaymakam Sait Muhammed Bilgin'in önderliğinde bir güvenlik toplantısı gerçekleştirildi. 


Toplantıya, ilçenin eğitim kurumlarından okul müdürleri, ilgili kurum amirleri ve eğitim alanında faaliyet gösteren diğer paydaşlar katıldı. Bu toplantının ana gündem maddesi, 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı ikinci dönemi için okul güvenlik tedbirlerinin gözden geçirilmesiydi.

Öte yandan Kaymakam Sait Muhammed Bilgin, ikinci dönemin başlamasına az bir zaman kala, okullarda yapılan son hazırlıkları yerinde görmek için ilgili kurum amirleriyle birlikte mahalle ziyaretlerinde bulundu. 

Bu ziyaretler kapsamında Çulfa Mahallesi'ni ziyaret eden Kaymakam, burada vatandaşlarla bir araya geldi ve onların sorunlarını dinledi. 


Ziyaret programı, Çulfa Şehit Hacı Şahin İlk-Ortaokulu'nda devam etti. Okulda gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgiler alarak, eğitim kurumlarının fiziksel ve güvenlik durumlarıyla yakından ilgilendiği görüldü. Kaymakam Bilgin'in bu ziyaretleri, eğitime verdiği önemi ve ilçe genelindeki eğitim kalitesini artırma çabasını gözler önüne serdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum