-

Spor ve Şık Kadın Gömlek Modelleri

Spor ve Şık Kadın Gömlek Modelleri
02 Şubat 2024 - 18:36

Yüksek kaliteli birbirinden şık kadın gömlek modelleri günlük hayatta veya iş hayatında rahat kombin yapabilmeyi sağlıyor. Sezonun en trend parçaları Vintage, oduncu, şifon, keten gömlek modelleri daha çok tercih ediliyor. Günlük giyime en çok uygun olan çeşit gömlekler tarzı daha rahat yansıtabilmeyi sağlıyor.

Farklı materyallerle üretildiğinde her türlü ihtiyacı karşılayan likralı ve esneyen yapısı ile öne çıkan gömlekler yaz kış giyilebiliyor. Yazlık kadın gömlek modelleri daha çok açık tonlarda ve terletmeyen ince yapıda üretiliyor. Likralı olması daha rahat hareket edebilmeyi sağlıyor.

En Çok Beğenilen Kadın Gömlek Modelleri


Her tarzla uyum sağlayabilecek renk ve desen de üretilen krep gömlek modelleri yaz sıcağında daha çok tercih ediliyor. Kot ya da eteklerle kombinlenebilen gömlekler her bedende üretiliyor. Gardırobun kurtarıcı parçası kadın gömlek modelleri kareli, oversize gömlek, çizgili, kadife, ekose, şifon gömlek, deri görünümlü klasik kesim gömlek her aksesuarla kombinlenebiliyor.

Yazın Favori Renkleri ile Gömlek Trendi!

Kot gömlek modelleri her yaz popüler oluyor. Yaz aylarında daha çok şile bezi, jean veya ipek gömlek modelleri tercih edilirken kış aylarında daha çok kalın ekoseli modeller tercih ediliyor. 2023-2024 sezonunun en çok tercih edilen renkleri siyah, mavi, gri ve antrasit tonlarından oluşuyor. Fular veya şal ile beraber kombinlenebilen gömlekler ten ile temas ettiğinde zarar vermeyecek antialerjen ve yumuşak bir yapıda üretiliyor.

2024 Sezonunun Trendleri!

Çıtçıtlı ya da fermuarlı gömlek modelleri spor bir hava yakalayabilmeyi sağlıyor. İnce ve hassas bir kumaş yapısına sahip olması her modelde farklı bir yıkama talimatına uyumayı gerektiriyor. Figürlü, fırfırlı, fermuarlı veya nakışlı olarak farklı çeşitlerde gruplandırılan gömlek modelleri kol detayı ile daha tarz bir görüntü oluşturmayı sağlıyor. Fırfırlı balon kol nakışlı modelleri yaz aylarında kolsuz olarak tasarlanabilir.


 

YORUMLAR

  • 0 Yorum