-

GÜLAĞAÇ İLÇESİNDE UYUŞTURUCU OPERASYONU! 2 KİŞİ YAKALANDI

Aksaray'ın Gülağaç ilçesinde Jandarma tarafından uyuşturucu madde imal ve ticareti yapan şahısların yakalanmasına yönelik operasyonda A.T. ve M.A. isimli şüphelilerin üzerinde ve evlerinde yapılan aramada; vazo içerisine ekili vaziyette bir miktar kenevir bitkisi ve metamfetamin maddesi, (10) adet uyuşturucu içme aparatı, (12) adet av tüfeği fişeği ve (4) adet tabanca mühimmatı ele geçirildi.

GÜLAĞAÇ İLÇESİNDE UYUŞTURUCU OPERASYONU! 2 KİŞİ YAKALANDI
05 Nisan 2022 - 09:36
Konuya ilişkin yapılan açıklamada; "Aksaray İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticaretinin önlenmesi yönünde kapsamlı çalışmalarımıza devam edilmektedir.
         
Konu ile ilgili yapılan çalışmalar sonucunda, Gülağaç ilçesi Atatürk Mahallesi mülki sınırları içerisinde uyuşturucu madde imal ve ticareti yapan şahısların yakalanmasına yönelik Cumhuriyet Başsavcılığının talimatları doğrultusunda, 26 Mart 2022 tarihinde A.T. ve M.A. isimli şüphelilerin üzerinde ve evlerinde yapılan aramada; vazo içerisine ekili vaziyette bir miktar kenevir bitkisi ve metamfetamin maddesi, (10) adet uyuşturucu içme aparatı, (12) adet av tüfeği fişeği ve (4) adet tabanca mühimmatı ele geçirilmiştir.
Şüpheli şahıslar gözaltına alınmış olup adli makamlara sevk edilmişlerdir.
         
 Gençlerimizi zehir tacirlerinden kurtarmak amacıyla titiz ve gayretli çalışmalarımıza devam edilecektir."
denildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum