-

MEMLEKET MESELESİ DİYEN MİLLETVEKİLİ AYDOĞDU MEKİK DOKUYOR

Aksaray'ın kronik meselelerine çözüm bulmak için her hafta başka bir bakanlıkta görülen Aksaray Milletvekili Cengiz Aydoğdu Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'yı makamında ziyaret etti

MEMLEKET MESELESİ DİYEN MİLLETVEKİLİ AYDOĞDU MEKİK DOKUYOR
25 Ağustos 2021 - 22:22
Aksaray'ın kronik meselelerine çözüm bulmak için her hafta başka bir bakanlıkta görülen Aksaray Milletvekili Cengiz Aydoğdu Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'yı makamında ziyaret etti.

Ziyaret sonrası "Sayın Bakanımız yoğun gündemi arasında bize vakit ayırdı. Konukseverliği için teşekkür ediyorum. Sayın Bakanımızla Aksaray’ımızın ve ilçelerimizin sağlık hizmetlerini görüştük. Salgın sürecinde büyük özveri ile çalışan sağlıkçılarımıza teşekkür ediyorum." diyerek görüşmeden memnuniyetini yansıttı.

Aydoğdu daha öncede Sağlık Bakan Yardımcısını ziyet etmişti 
Paylaşımında "Sağlık Bakan YARDIMCISI Sayın Halil ELDEMİR bey’le Aksaray sağlık yatırımları ve sorunları görüştük. Sayın Bakan Yardımcımıza teşekkürler ediyorum. Sağlık çalışanları her kademede son sürecin kahramanlarıdır. Rabbim milletimizi muhafaza eylesin. İnşallah bu salgını da atlatacağız" diyerek bahsetti.


Halkın ihtiyaçlarına daima duyarlı davranan Milletvekili Cengiz Aydoğdu İlçelerde Doğalgaz'ın yaygınlaşması tarımsal alanlarda elektrik trafolarının yetersizliği dahil tüm ihtiyaçlar ilk elden yetkilisine bildirildi. 

Konuyla ilgili Aydoğdu şumçnları beyan etti "Enerji Bakanımız Fatih Dönmez beyi ziyaretimizde Aksaray’ı konuştuk. Enerji ve doğal gaz sorunlarını görüştük. Kamu hizmeti imkan meselesidir. Tabii ki halka hizmet bir nasip meselesidir de. Sayın Bakanıma teşekkürler ediyorum." dedi.

Aksaray ilinin son zamanlarda etkili yatırımlara gebe olduğunu belirten Aydoğdu boş durmuyor Hava Alanı yerini Gençlik ve teknoloji merkezi yapmak için yaptığı girişim sonuç verince en son dillendirin ve kararı alınan Demiryolu için temel attırabilme işinde sessiz ve derinden çabaladığı biliniyor.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum