-

MHP AKSARAY İL BAŞKANI ÇÖLKESEN ve MİLLETVEKİLİ KAŞLI MERHUM TÜRKEŞ'İN VEFATININ 26. YILDÖNÜMÜNÜ NEDENİYLE MESAJ YAYINLADILAR

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı ve Aksaray İl Başkanı Av. Mustafa Çölkesen MHP'nin Kurucu Genel Başkanı Merhum Başbuğ Alparslan Türkeş'in Vefatının 26. yıldönümü münasebetiyle birer mesaj yayımladılar.

MHP AKSARAY İL BAŞKANI ÇÖLKESEN ve MİLLETVEKİLİ KAŞLI MERHUM TÜRKEŞ'İN VEFATININ 26. YILDÖNÜMÜNÜ NEDENİYLE MESAJ YAYINLADILAR
03 Nisan 2023 - 10:06

MİLLETVEKİLİ KAŞLI; "EMANETİN EMİN ELLERDE BAŞBUĞUM!"


Merhum Liderimiz Başbuğ Alparslan Türkeş, seksen yıllık ömrü boyunca hayatını ülkesine, milletinin bekasına ve devamlılığına adayan örnek bir dava adamıdır. 

Merhum Türkeş Bey’in iki büyük eseri olan Milliyetçi Hareket Partisi ve Ülkü Ocakları emin ellerdedir, ehil yüreklere teslimdir, hiçbir fitne/fesat eğilimin tarihi duruşumuza ve ülkülerimizin onuruna zarar vermesine fırsat verilmemektedir.

O büyük dava ve devlet adamının aramızdan ayrılışının 26. yıl dönümünde bizlere bırakmış olduğu emanetlerin anlam ve önemini bu vesileyle bir kez daha idrak ediyoruz.


Milliyetçi Hareketin kurucu lideri ve büyük Türk Milliyetçisi Alparslan Türkeş, inanç, bilgi, cesaret ve kararlılık gibi önemli özelliklere sahip olan değerli bir şahsiyet olarak tehlikelere ve tüm zorluklara karşı cesaretle göğüs germiş ve ömrü boyunca yılmadan, yorulmadan azimli bir şekilde inandığı Türk-İslam davası uğruna çalışmayı son nefesine kadar devam ettirmiştir. 

Cennet mekan Başbuğ Alparslan Türkeş, hayatı boyunca Türk milletinin birlik, beraberlik ve huzuru için Türk milleti ve Türk dünyasına hizmet etmeye devam etmiştir. 

Liderliği, azmi ve bilgisiyle herkes tarafından takdirle karşılanan Başbuğ Alparslan Türkeş, Türk-İslam aleminde milyonlarca yüreğin sevgisini ve saygısını kazanmış, onun fikirlerine ve mücadelesine gösterilen hürmet ve takdir her geçen gün daha çok artmıştır. 

Bu duygu ve düşüncelerle, vefatının 26. yıldönümünde merhum Başbuğumuz Alparslan Türkeş Bey’e, ayrıca dava şehitlerimize, fani hayattan göç etmiş değerli Ülküdaşlarımıza Cenab-ı Allah’tan rahmet diliyor, aziz hatıralarını şükranla yad ediyorum.

Ruhları şad, mekanları cennet olsun diyorum.


              MHP Aksaray Milletvekili
                      Ramazan Kaşlı



İL BAŞKANI ÇÖLKESEN; "BAŞBUĞUMUZ ALPARSLAN TÜRKEŞ’İ VEFATININ 26. YILINDA RAHMETLE ANIYORUZ"

Türk Dünyasının Lideri, Ülkücü Hareketin Mimarı ve Milliyetçi Hareket Partisinin Kurucusu Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in ebediyete intikalinin üzerinden 26 yıl geçmiştir. Merhum Başbuğumuz Alparslan Türkeş ömrünü Türk Milliyetçiliği davasına ve Türk Birliğine adamış, Türk Milletinin birliği ve beraberliği için amansız mücadeleler vermiştir. O büyük bir devlet adamıydı, yüz yıla damgasını vuran, milli bir kahramandı ve ardında koca bir ordu bırakan, Türk Milletinin umudu, milyonların Başbuğuydu.

Başbuğumuz hiçbir zaman kolay bir başarı vaat etmemiş, tehditlere ve engellemelere kulak asmamıştır. Milliyetçi Hareket Partisi Başbuğumuzun işaret ettiği istikamette Liderimiz Sn. Devlet Bahçeli’nin rehberliğinde kutlu bir hedefe yol almaktadır. Başbuğumuza olan sevgimiz hiç eksilmemiş ve onun yolunda yürüyenlerin sayısı milyonlara ulaşmıştır. Bu duygularla Başbuğumuz Alparslan Türkeş’i vefatının 26. yılında rahmet ve dualarla anıyorum. Saygı ve sevgilerimi sunuyorum. 

               MHP Aksaray İl Başkanı
                Av. Mustafa Çölkesen


 

YORUMLAR

  • 0 Yorum