-

MHP MİLLETVEKİLİ RAMAZAN KAŞLI, ÇİFTÇİ SORUNLARIYLA İLGİLİ DOSYAYI TARIM VE ORMAN BAKANIMIZA TESLİM ETTİ!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aksaray Milletvekili Ramazan KAŞLI, bugün İlimizi ziyaret eden Tarım ve Orman Bakanı Sayın Dr. Bekir PAKDEMİRLİ'yi Aksaray Belediyesi ziyareti esnasında bir süre görüşerek...

MHP MİLLETVEKİLİ RAMAZAN KAŞLI, ÇİFTÇİ SORUNLARIYLA İLGİLİ DOSYAYI TARIM VE ORMAN BAKANIMIZA TESLİM ETTİ!
23 Temmuz 2019 - 14:58
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aksaray Milletvekili Ramazan KAŞLI, bugün İlimizi ziyaret eden Tarım ve Orman Bakanı Sayın Dr. Bekir PAKDEMİRLİ'yi Aksaray Belediyesi ziyareti esnasında bir süre görüşerek İlimizde tarım ve hayvancılık üzerine geçimlerini sağlayan çiftçilerimizin ve üreticilerimizin sorunlarını, İlimizde bir süre önce yaşanan doğal afetten dolayı zarar gören ve gün geçtikçe ekonomik anlamda da zor günler geçiren çiftçilerimizin devlet olarak yanında olmak için bu zarar ve ziyanlarının bir an önce tazmin edilmesi, devlete olan borçları var ise uygun görülecek şartlarda ertelenmesi hususunda hazırladığı dosyayı teslim ettiler.

Milletvekili Kaşlı yapmış olduğu açıklamada;

TARIM VE ORMAN BAKANIMIZA ÇİFTÇİ SORUNLARIYLA İLGİLİ DOSYAMIZI TESLİM ETTİK!

Tarım ve Orman Bakanı Sayın Dr. Bekir PAKDEMİRLİ'yi İlimiz ziyaretleri kapsamında İl Valimiz Sn. Ali Mantı, Aksaray Milletvekillerimiz Sn. İlknur İnceöz, Cengiz Aydoğdu ve İl Protokolü Üyeleri ile birlikte bugün Aksaray Belediyesinde karşılayıp, hasbihal edip, çay içerek Sayın Bakana İlimizde tarım ve hayvancılık üzerine geçimlerini sağlayan çiftçilerimizin ve üreticilerimizin sorunlarını, İlimizde bir süre önce yaşanan doğal afetten dolayı zarar gören ve gün geçtikçe ekonomik anlamda da zor günler geçiren çiftçilerimizin devlet olarak yanında olmak için bu zarar ve ziyanlarının bir an önce tazmin edilmesi, devlete olan borçları var ise uygun görülecek şartlarda ertelenmesi hususunda hazırladığımız dosyayı teslim ettik.

Sayın Bakanımızdan talep ve beklentimiz bir an önce Aksaray'lı çiftçilerimizin sorunlarının çözümü ve doğal afetten dolayı zararlarının tazminidir. Bakan beyin konuyla ilgineceği sözünü vermesi nedeniyle şahsım ve Aksaray'lı hemşehrilerim adına kendisine teşekkür ediyor, Aksaray'ımıza hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.

YORUMLAR

  • 0 Yorum