-

REHABİLİTASYON MERKEZİ YÖNETİCİLERİ ve ASKF BAŞKAN KILIÇ'TAN YAZGIYA ZİYARET

Özel Eğitim Ve Rehabilitasyon Merkezi Yöneticilerinden Başkan Yazgı’ya Ziyaret...Askf Başkan Kılıç’tan Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’ya Teşekkür Plaketi...

REHABİLİTASYON MERKEZİ YÖNETİCİLERİ ve ASKF BAŞKAN KILIÇ'TAN YAZGIYA ZİYARET
07 Kasım 2014 - 12:52
BAŞKAN YAZGI “AKSARAY’DA BİNLERCE KİŞİYE SPOR YAPMA İMKÂNI SAĞLIYORUZ”

Aksaray Amatör Spor Kulüpler Federasyonu ASKF Başkanı Cavit Kılıç, Amatör Spor Kulüpler Haftası dolayısıyla Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’yı makamında ziyaret etti.

Kılıç, Başkan Yazgı ile yaptığı görüşmede Amatör Spor Kulüpleri hakkındaaydınlatıcı bilgiler verdi.

Belediye Başkanı Yazgı, Aksaray Belediyesi olarak futbol, basketbol, voleybol, hentbol, tenis, bedensel engelliler basket ve judo takımı ile çok önemli spor faaliyetlerini sürdürdüklerini ifade ederek şunları söyledi:

“Öncelikle Amatör Spor Kulüpler Haftası’nın tüm sporculara ve spor camiasına hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Bizler Aksaray Belediyesi olarak sahip olduğumuz spor tesislerimizle yaz ve kış spor okullarımızla şehrimizde binlerce insanımızın spor yapmasını sağlıyoruz. Belediyemiz bünyesinde futbol, basketbol, voleybol, hentbol, tenis, bedensel engelliler basket ve judo takımımız var. Toplamda 570 adet lisanslı faal sporcumuz yer alıyor. Birinci lig ve üçüncü ligde mücadele eden hentbol ve basketbol takımlarımızla Aksaray’ımızı en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyoruz.”

Yapılan görüşmenin ardından ASKF Başkanı Cavit Kılıç Aksaray’da spora ve amatör spora sağladığı katkılardan dolayı Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’ya teşekkür ederek plaket takdim etti. 

 

Aksaray’da faaliyet gösteren Gülşah Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nin kurucu müdürü Mustafa Kestek ile beraberindeki heyet, Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’yı makamında ziyaret etti.

Merkez müdürü Mustafa Kestek, Başkan Yazgı ile yaptığı görüşmede Özel Eğitim Merkezi hakkında bilgiler verdi.

Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ise Kestek ve ekibine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum