-

RİSKLİ BİNA NEDENİYLE KALE ALTI CADDESİ ARAÇ TRAFİĞİNE KAPATILDI

Kale altı Caddesinin kapatılmasından dolayı bazı akım ve yönlerde değişiklik yapıldı. ---Ulu Camii arkasından Lise Kavşağına kadar olan Kale altı Caddesi bölgesi, araç trafiğine kapatıldı. Yayalara ise kontrollü şekilde geçiş sağlanıyor. ---Konuya İlişkin İl Trafik Komisyon kararı da onaylandı

RİSKLİ BİNA NEDENİYLE KALE ALTI CADDESİ ARAÇ TRAFİĞİNE KAPATILDI
15 Ocak 2015 - 12:23
Aksaray Belediyesi Kale altı caddesinde yıkılma riski bulunan bir binaya müdahale ederek Kale altı caddesi bölgesini araç trafiğine kapattı. Bölge aynı zamanda yayalara da kontrollü olarak kapatıldı.

Aksaray Belediyesi yetkilileri konuyla ilgili bir açıklama yaparak araç sürücülerini ve vatandaşları kapalı yol konusunda uyardılar.

Aksaray Belediyesi’nden yapılan açıklamada şu görüşlere yer verildi;

 “Ulu Camii arkasında Lise Kavşağına kadar olan Kale altı Caddesi bölgesi trafiğe kapalı yaya ya da kontrollü kapalıdır.

Aksaray Belediyesi olarak, Kale altı Caddesinde oluşan riskli bina sorununa acil olarak müdahale etmiş bulunmaktayız. Vatandaşlarımızın can ve mal kaybı yaşamaması için trafiğe kapatılan bölüm aşağıdaki fotoğrafta kırmızıyla gösterilmiştir.

Bu caddenin kapatılmasından dolayı bazı akım ve yönlerde değişiklik yapılmıştır.

1.Nokta: Ulu Camii arkasında Lise Kavşağına kadar olan Kale altı Caddesi bölgesi trafiğe kapalı yaya ya da kontrollü kapalıdır.

2.Nokta: 706. Nolu Sokağın, Kale altı Caddesinden Güneydoğu Caddesi istikametine doğru araç trafiği tek yön olarak belirlendi.

3.Nokta: Kurtuluş Caddesinin, Kale altı Caddesinden Kurtuluş Kavşağı istikametine doğru araç trafiği tek yön olarak belirlendi.

4.Nokta: Belediye Caddesinin (30.Cadde), Merkez Karakolunun eski binasından Lise Kavşağı istikametine doğru trafiği tek yön olarak belirlendi.

5.Nokta: Belediye Caddesinin (30.Cadde) Lise Kavşağından Vestel Bayiine kadar Belediye Caddesi (30.Cadde) ile Dere Caddesinin (652.Sokak) kesişimin kadar olan yerin çift yön olarak uygulanmasına Belediyemiz tarafından vatandaşlarımızın sağlığı için  karar alınmıştır.

Vatandaşlarımızdan isteğimiz koruma bandıyla çevrilmiş olan alanı ihlal etmeden geçişlerini sağlamalarıdır. Vatandaşlarımızın göstermiş oldukları duyarlılığa şimdiden teşekkür ederiz.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum