-

SELMANOĞLU "DÜNYANIN DÖRT BİR YANINDA SAYGI GÖREN BİR MİLLETİZ"

Aksaray Belediyesinin katkılarıyla Aksaray’a gelen Aktivist/Yazar Tuğrul Selmanoğlu “Büyük Türkiye Büyük Millet” konulu konferansa konuşmacı olarak katıldı.

SELMANOĞLU "DÜNYANIN DÖRT BİR YANINDA SAYGI GÖREN BİR MİLLETİZ"
26 Şubat 2019 - 16:15
Aksaray Kültür Merkezinde gerçekleşen konferansa konuşmacı olarak katılan Aktivist/Yazar Tuğrul Selmanoğlu, Türk Milletinin dünyanın her noktasında saygı gördüğünü ve asıl süper gücün bu olduğunu ifade etti.

 

Konferans sırasında yaşadıklarını ve deneyimlerini aktaran Sosyal Medya Fenomeni ve Yazar Tuğrul Selmanoğlu, yardım kuruluşları adı altında Müslümanların zulüm gördüğü ve yardıma muhtaç hale gelen sömürü altında bulunan Afrika ülkelerine giderek yardım kampanyasına katıldığını ifade etti. Gittiği her ülkede Türk olmanın ayrıcalıklı olduğunu ve Türk olmakla gurur duyduğunu söyledi.

 

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın islam bayraktarlığını taşıdığı gibi bir dünya lideri olduğunu sözlerine ekleyen Selmanoğlu, “Şimdi Tüm Avrupa ve Amerika Cumhurbaşkanımıza karşı hareket ediyorlar. Amaçları Güçlü bir Türkiye’nin önüne geçmek. Avrupa da yaşadığım için biliyorum, ülkemizdeki şuan iktidarı eleştiren bütün şer odakları Avrupa tek çatı altında ve misyoner kuruluşlarla ülkemizde şer odaklarının yanında. Ülke insanı olarak üzerimizde oynanan oyunların farkına varalım. Bilinçli olalım. Güçlü biz asil Milletiz” şeklinde konuştu.

 

Konferansın sonunda Belediye Başkan Yardımcısı Güven Kemerkaya, konuşmacı Yazar Tuğrul Selmanoğlu’a teşekkür ederek günün anısına hediye takdim etti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum